Wij staan voor je klaar

Makkelijk en snel stickers bestellen en bedrukken

Stickers kun je gebruiken voor promotie, buitenreclame en andere doelen. Stickers zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van je doel adviseren wij jou de beste oplossing. Bepaal zelf de soort, de maat, de vorm, de opdruk en hoeveel je er nodig hebt. Dit kan allemaal via onze ontwerpmodule. Weet je nog niet zo goed welke sticker je nodig hebt? Ga dan naar het aanbod stickers.

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Stickers bestellen

Wij specialiseren ons in alles wat plakt. Vinyl stickers, raamstickers. papieren stickers, witte stickers, fluoriserende stickers, zilveren stickers, stickers zonder een lijmlaag, etiketten op rol, losse stickers, stickervellen, noem het maar op. Daarom zijn wij toonaangevend in zelfklevend!

Zelf online stickers bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Via drie stappen stel je eenvoudig de gewenste bestelling samen. Terwijl de stappen worden doorlopen, verandert de prijs automatisch mee. Zo heb je altijd de juiste prijs en de beste keuze.

Standaard vormen of eigen ontwerp

Via Stickerkoning.nl kun je stickers bestellen in standaard vormen of je kiest voor een eigen ontwerp in een vrije vorm. Het formaat geef je zelf tot op de millimeter nauwkeurig aan. Laat je creativiteit de vrije loop, wij bedrukken stickers in vrijwel alle soorten ontwerpen! Ook zijn onze stickers te bestellen met verschillende beschermlagen, bijvoorbeeld met een extra UV-coating, laminaat mat of glans en in vloerlaminaat.

Stickers bedrukken

Stickers laten bedrukken doen we voor zowel bedrijven als particulieren, ongeacht de afname. Wij brengen geheel vrijblijvend de mogelijkheden in kaart om van jouw wens een perfect eindproduct te maken. Stickers worden bij de Stickerkoning op verschillende manieren voorzien van opdruk. Dit kan door stickers te drukken met zeefdruk op vinyl, via offsetdruk op papier, full color printen op vinyl of papier, of door het verwarmen van folie via een cliché.

Met ruim 30 jaar ervaring in de stickerbranche mogen wij ons echte stickerspecialisten noemen. Advies nodig over een stickersoort, het ontwerp of het bestellen van stickers? Geen probleem! Stickerkoning staat klaar om je hierin te begeleiden, bij ons is namelijk ook klant koning!