Zo verzenden wij jouw pakket

Online bestellen via webshop

Bij de online bestelling kun je kiezen voor eerst een orderbevestiging met digitale drukproef of niet. Als je hier voor kiest, dan krijg je eerst een digitale orderbevestiging per mail. Pas zodra je hierop per mail akkoord terug hebt gemaild gaan wij de bestelling maken (mits de betaling binnen is). Kies je niet voor de orderbevestiging, dan nemen we de order direct in behandeling zodra de order betaald is. Het duurt maximaal 10 werkdagen voordat de order klaar is (tenzij anders door ons vermeld). Zodra de bestelling klaar is, verzenden we deze zo snel mogelijk.

Bestellen via een persoonlijke offerte

Als je bestelt via een persoonlijke offerte krijg je altijd een orderbevestiging met digitale drukproef. Pas zodra je hierop per mail akkoord terug hebt gemaild gaan wij de bestelling maken. Het duurt maximaal 10 werkdagen voordat de order klaar is (tenzij anders door ons vermeld). Zodra de bestelling klaar is, verzenden we deze zo snel mogelijk. De factuur komt per mail zodra de bestelling klaar is. Je kunt er van uit gaan dat we de bestelling op de zelfde dag verzenden als dat je de factuur hebt ontvangen per e-mail.

Verzending

Zodra de opdracht klaar is melden we deze aan bij de UPS. UPS levert normaal gesproken de volgende werkdag ergens tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van leveren. UPS levert niet op zaterdag en zondag. In overleg sturen we kleine opdrachten per PostNL.