3D doming stickers: ga voor exclusief!

Doming stickers

Doming stickers, ook wel 3D stickers genoemd, horen tot de meest exclusieve stickers in de wereld van de stickers. Doming stickers worden veel gebruikt in allerlei reclame-uitingen en en zijn op vele manieren toepasbaar. Maar wat zijn doming stickers nu precies en hoe kun je ze gebruiken? In dit blog vertellen we je daar graag meer over!

Wat zijn doming stickers?

De basis van een doming of 3D sticker is een vinylsticker. Je hebt keuze uit wit glans vinyl, high tack vinyl voor extra sterke plakkracht of transparant vinyl. De vinylsticker wordt pas een doming sticker na afwerking met een transparante epoxyharslaag. Deze laag wordt dome of doming genoemd, vernoemd naar het Engelse ‘Dome’, wat koepel betekent. Het mooie 3D effect op een doming sticker heeft dan ook de vorm van een klein doorzichtig koepeltje. De harslaag geeft de sticker een exclusieve en luxe uitstraling én beschermt deze tegen krassen, UV straling, vocht en andere invloeden van buitenaf. Een domingsticker is dan ook een van de sterkste stickers die er is.

Toepassingen van 3D stickers

In de beginjaren van de domingsticker werd deze vooral gebruikt in de computerbranche en in de wereld van auto’s en motoren. Tegenwoordig worden de 3D stickers in alle branches, vooral vanwege de luxe uitstraling van de sticker, gebruikt als reclame-uiting. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan:

  • Een badge of sleutelhanger
  • Versiering op verpakkingen
  • Een merklabel
  • Promoten van een logo of contactgegevens
  • Achterop een voertuig of boot
  • Een waarschuwing of veiligheidsvoorschrift

Je kunt het zo gek niet bedenken, een doming sticker is een echte blikvanger in vrijwel alle situaties!

Bestel vandaag nog jouw 3D doming stickers

Doming stickers bestel je eenvoudig online in onze webshop. Heb je vragen of specifieke wensen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op