5 toepassingen voor Glow in the Dark stickers

5 toepassingen voor Glow in the Dark stickers

Wil je wat licht brengen in de donkere nachten? Glow in the dark stickers zijn prachtige lichtgevende elementen die niet alleen geschikt zijn als sfeerbrenger, maar ook verrassend veel praktische toepassingen kennen. Wij geven je inspiratie!

Het lichteffect van de stickers wordt veroorzaakt door een speciale stof die licht absorbeert. Zodra het donker is geven de stickers langzaam het opgeladen licht weer vrij. Hoe langer en feller de lichtbron heeft geschenen, hoe langer en feller de lichtgevende stickers blijven gloeien. Dit kan wel tot 8 uur duren! Ben je op zoek naar glow in the dark ideeën? Lees dan vooral verder.

Een oplichtende sterrenhemel

Niets is zo rustgevend als kijken naar de sterrenhemel en de maan. Nu hebben we in Nederland helaas niet het hele jaar mooi weer, dus halen we de sterrenhemel gewoon naar binnen! Gebruik lichtgevende muurstickers om je slaapkamer met waarheidsgetrouwe sterrenbeelden, de maan of andere figuren te versieren. Glow in the dark sterren zijn ook heel geschikt als nachtlampje voor in de kinderkamer. Ze vervagen gedurende de nacht en hebben een kalmerend effect waardoor je kinderen heerlijk zullen slapen.

Lichtgevende nooduitgang stickers

Als er ergens gevaar dreigt is het in openbare ruimtes noodzakelijk om goed aan te geven waar iemand naartoe moet. Lichtgevende stickers, maar ook reflecterende stickers zijn veel beter zichtbaar dan gewone stickers, zeker als er rook hangt of het licht is uitgevallen. In de vorm van pictogrammen kun je vluchtwegen, EHBO posten maar ook de locatie van brandblussers goed aangeven. Lees meer over onze pictogramstickers.

Verlichting van lichtschakelaars of sloten

Ooit geprobeerd in het donker op de tast een sleutelgat of lichtschakelaar te vinden? Zeker in (slaap)dronken toestand kan dat een hele opgave zijn. Kleine glow in the dark stickers op lichtknoppen en rond sleutelgaten zorgen ervoor dat je zonder veel moeite de juiste weg vindt.

Promotie op winkelruiten

Raamstickers op winkelruiten worden veel gebruikt om sales, aanbiedingen of een evenement te promoten. Maar het is toch eigenlijk zonde als de promoties niet meer zichtbaar zijn zodra het donker wordt? Glow in the dark stickers zorgen ervoor dat jouw winkelraam 24 uur per dag opvalt.

Kleding

Glow in the dark stickers zijn in alle vormen, kleuren en maten verkrijgbaar én blijven ook heel goed plakken op kleding! Superleuk dus om je outfit mee op te vrolijken voor carnaval, Halloween of welke gelegenheid dan ook. Of om gewoon wat beter zichtbaar te zijn als je in het donker naar buiten gaat.

Bestel vandaag nog jouw glow in the dark stickers

Inspiratie gekregen en zin om met glow in the dark stickers aan de slag te gaan? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op