7 originele auto stickers om mee op te vallen

auto stickers

Rijd je elke dag bumper aan bumper naar het werk? Maak de file leuker! Met originele auto stickers wordt filerijden een plezier. Wij geven je inspiratie.

Stickerkoning inspireert je over alles wat er leeft in de stickerwereld. Beschik je over een wagen? Dan kan je jouw steentje bijdragen aan een leukere wereld met ludieke auto stickers. Weet je niet goed welke slogan te kiezen voor jouw auto? In onderstaand rijtje vind je vast inspiratie!

Trends in auto stickers

Een kleurrijke en ludieke trend waar we achter staan in de wondere stickerwereld komt overgewaaid vanuit Amerika. De zogenaamde auto stickers of bumperstickers maken de file draaglijker. Ja, de file wordt zelfs bijna een leuke plek. Bij ons bestel je weer- en windbestendige stickers.

Adults on board. We want to live too.

Je kent ze vast wel. De raamstickers op een auto die aankondigen dat er kinderen aan boord zijn. Die “kinderen aan boord” sticker is ondertussen al zo oud dat de desbetreffende kinderen zelf al achter het stuur kunnen zitten. Deze slogan printen op auto stickers vernieuwd de insteek en doet vast de mondhoeken van de bestuurder achter je naar boven krullen.

Driver carries no cash. He’s married.

Waardetransport. Of toch niet? Met deze ludieke auto sticker geef je aan dat de getrouwde chauffeur geen geld op zak heeft. Want iedereen weet dat getrouwde mannen niet over geld beschikken. Tenzij natuurlijk om leuke auto stickers te kopen!

I’m retired. Go around me.

Iedereen kent ze wel: de trage gepensioneerden op de baan. Schoorvoetend schuiven ze aan bij rotondes

en ze lijken de gaspedaal niet te vinden. Waarom zou je dat vooroordeel niet gebruiken?

Sorry for driving so close in front of you.

Niet alleen auto stickers zijn echte bumperklevers, je hebt van die autorijders die graag millimeters achter je hangen. Maak ze bewust van hun rijgedrag en houd ze op afstand met deze sticker.

Caution - Driver singing

Herkenbaar? Je staat aan een stoplicht en bent de hele drumsolo van Queen op je stuur aan het tokkelen terwijl je uit volle borst “Mamaaaaaaaa” zingt. Net op het moment dat je “oehhoehoehoeeee” wilt inzetten kijk je naar links. Daar zit een andere bestuurder je gefixeerd aan te staren. Stop je? Of zing je vrolijk, met dezelfde overgave door? Dan is deze bumper sticker misschien wel wat voor jou.

Drummer driving - Expect varying speeds.

Hoewel ik geen drummer ben, durft mijn voet al eens mee te bewegen met een geweldig nummer. En bij hardere nummers durft het toerental al eens omhoog te schieten. Als jij je hierin herkent, is deze sticker ook wat voor jou.

Contacteer ons als je er niet uit komt. Wij helpen je verder met al je sticker wensen en vragen.

Neem contact met ons op