Autostickers, alle mogelijkheden op een rij

Autostickers, alle mogelijkheden op een rij

Wil je je auto graag wat pimpen met een paar leuke stickers? Gewoon voor de fun, of om je bedrijf te promoten kunnen auto stickers heel leuk en functioneel zijn. Maar je wil natuurlijk liever niet dat de lak van je auto beschadigt of, als je je auto weer wilt verkopen, de auto stickers niet goed meer te verwijderen zijn. De vraag is dus: welke stickers zijn geschikt als auto sticker? Wij zetten alle mogelijkheden voor je op een rij.

Afneembare of permanente auto stickers?

Allereerst is het goed om jezelf de vraag te stellen of je het liefst auto stickers hebt die je weer kan verwijderen, of dat permanente plakkers ook goed zijn. Op een oud bakkie of kleurrijk hippie busje is het waarschijnlijk geen probleem om met permanente stickers te werken. Kies dan voor een sterke vinylsticker, doming sticker of reflecterende stickers als je extra op wilt vallen. Maar voor een nieuwere auto, lease- of bedrijfsauto is het natuurlijk belangrijk dat de stickers ook weer verwijderd kunnen worden. Permanente stickers verwijderen van je auto gaat wel, maar zorgt vaak wel voor lijmresten.

Lees ook: hoe verwijder ik snel en gemakkelijk een sticker?

Nooit meer lijmresten op je auto?

Kies dan voor een makkelijk te verwijderen auto sticker. Er zijn meerdere opties:

Statische auto stickers

Je kent statische stickers vast nog wel van de figuurtjes waarmee je als kind de achterruit van de auto versierde tijdens langere autoritjes. Nostalgie! Dan weet je ook nog wel dat deze stickers heel eenvoudig te verwijderen zijn en ook weer hergebruikt kunnen worden. Statische auto stickers zijn in transparant of met witlaag te bestellen in alle soorten ontwerpen. Let op: Ze hechten alleen aan hele gladde oppervlakken zoals ramen en spiegels.

Raamstickers voor je auto

Een tweede optie om efficiënt gebruik te maken van het raamoppervlak van je bolide is door middel van raamstickers. Deze plak je aan de binnenzijde van het raam. De opdruk zit aan de plakzijde, waardoor wind en regen geen invloed hebben op de sticker. Er zijn ook raamstickers voor auto’s met een dubbelzijdige opdruk zodat je ook vanuit de binnenkant van je stickers kunt genieten.

Magneetstickers voor auto’s

Houd je je autoruiten liever stickervrij, maar wil je juist de bumper of zijkant van je auto gebruiken als reclamebord? Kies dan voor magneetstickers. Deze worden gedrukt op magneetfolie die op alle metalen ondergronden kleeft. Ook magneetstickers zijn makkelijk te verwijderen en herbruikbaar.

Auto stickers laten maken? Bestel vandaag nog.

Bestel onze stickers direct online of vraag een offerte aan. Heb je toch nog vragen over auto stickers? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op