Beloningsstickers plakken op stickervellen

Beloningsstickers op stickervellen

Als je kinderen wilt stimuleren om goede resultaten te behalen doe je dit door ze te motiveren, te ondersteunen en vooral door te belonen! Met behulp van beloningsstickers kun je kinderen belonen voor goede prestaties. Zo zullen kinderen na het ontvangen van mooie beloningsstickers ook elkaar ook onderling gaan stimuleren om goed te presteren! Het krijgen van waardering geeft kinderen een voldaan en vooral trots gevoel. Kinderen zijn ook heel slim en nieuwsgierig en kijken wellicht al uit naar de volgende beloningssticker die zij zullen ontvangen als zij op school goed hun best doen.

Wat voor soorten stickers zijn toepasbaar?

  • stickervellen (populair)
  • stickers op rol (populair)
  • papieren stickers

Schoolstickers

Populaire beloningsstickers die op scholen worden gebruikt zijn dieren stickers. Van boerderijdieren als boerderij stickers tot huisdieren als katten stickers en honden stickers worden in full color gedrukt en veel gebruikt als beloningsstickers.

We geven je nog graag een aantal voorbeelden van beloningsstickers die als schoolstickers worden gebruikt.

  • Stickers met prestatiegerichte woorden in zowel het Nederlands als het Engels, zoals: Goed!, Keurig, Prima, Voldoende, volgende keer beter! Well done, Good job, Keep it up! Great! Het is de emotie die bij het kind op komt bij het zien van een goede prestatie stickers.
  • Smiley stickers op stickervellen. Er kan ook worden ingespeeld op emotie met behulp van smileys stickers
  • Dieren stickers op stickervellen. Benamingen van dieren zijn vaak de een van de eerste woorden die kinderen op jonge leeftijd leren.Dieren zijn per uitstek geschikt als het gaat om aandacht te trekken van kinderen. Verras kinderen daarom met diverse dieren stickers als zij goede prestaties hebben verricht.
  • Cijfer sticker op stickervellen. Ontvang jouw cijfer in de vorm van een mooie cijfer sticker. Plak eenvoudig cijfer stickers op een werkstuk, toets of rekenopdracht en beloon met cijfer stickers.

Wat voor soorten beloningsstickers kun je gebruiken?

  • stickers op stickervel

Welk kind wordt nu niet blij van een mooie beloningssticker!

Stickervellen

Je kunt beloningsstickers plakken met stickervellen. Plak snel diverse dieren stickers vanaf stickervellen. Stickervellen zijn verkrijgbaar op papier en op vinyl. Stickers op stickervellen in full color print of zeefdruk PMS kleuren. Stickervellen kunnen meerdere vormen stickers bevatten die eenvoudig van stickervellen afgehaald kunnen worden.

Bestel beloningsstickers op stickervellen bij Stickerkoning. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op