Brievenbus stickers plakken, jouw huisnummer op de brievenbus

Brievenbus stickers. Jouw persoonlijke brievenbus sticker.

Wil je jouw brievenbus bestickeren met een gepersonaliseerde brievenbus sticker? Daarmee valt jouw brievenbus goed op bij de bezorgers!

Huisnummer stickers plakken op jouw brievenbus

Als brievenbussen duidelijk zijn voorzien van huisnummers helpt dit de postbezorgers met het sneller kunnen bezorgen van de post. Niets is voor een bezorgers immers zo vervelend als het langdurig zoeken naar het juiste huisnummer.

Bestel jouw gepersonaliseerde huisnummer stickers bij Stickerkoning.nl. Deze zijn verkrijgbaar in onder andere PVC vrije stickers en vinyl stickers. Het voordeel van een vinyl sticker is dat deze bestand is tegen vocht.

Kies een duurzame brievenbus sticker, voor de juiste toepassing die buiten gebruikt kan worden.

  • Vinyl stickers: duurzame stickers goed bestand tegen vocht
  • PVC vrije stickers: milieuvriendelijke stickers zonder PVC
  • Glow in the dark stickers, om ook tijdens schemering en in het donker goed op te vallen

Soorten brievenbus stickers

Geef jouw voorkeur aan welke post je wenst te ontvangen in jouw brievenbus met behulp van een gepersonaliseerde brievenbus sticker, zoals een NEE  NEE sticker, NEE JA sticker en JA JA stickers. Afhankelijk van de plaats waar je woont hebben deze stickers een verschillende betekenis. Lees meer hierover in ons eerder verschreven blogbericht: help het milieu koop een nee nee sticker. Met een PVC vrije sticker koop je een duurzame, milieuvriendelijke sticker.

Bestel jouw brievenbus stickers en huisnummer stickers bij Stickerkoning. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Neem contact met ons op