Corona stickers, blijf bewust van mogelijke kans op besmetting!

Corona stickers, momenteel één van de meest belangrijke stickers voor ons allemaal!

Nu dat de maatregelen vanuit de overheid onlangs weer zijn aangescherpt moeten we er ons van bewust blijven dat we de gestelde veiligheidsrichtlijnen blijven opvolgen. Let daarom de komende tijd extra op allerlei Corona stickers! Deze Covid19 stickers kom je tegen in supermarkten, mode winkels, horecagelegenheden, op straat en in het openbaar vervoer. Denk aan hierbij vooral aan Corona vloerstickers en Corona raamstickers. Deze Corona stickers moeten ons er op attenderen dat we enerzijds de regels in acht nemen en anderzijds ook goed omgaan met hygiëne. Doordat Corona elk individu kan treffen moeten we de wijze van omgaan met elkaar aanpassen. Met behulp van Corona stickers kunnen we de veilige omgang in goede banen leiden en gezamenlijk de kans op besmetting te minimaliseren.

Corona stickers voor de horeca

Voor horecaondernemers is het momenteel een doorn in de oog dat zij gedwongen zijn de horecagelegenheden te sluiten. Anderzijds biedt dit voor horeca eigenaren juist nu de ruimte om het horecapand volledig Corona-proof in te richten of te herinrichten. Door Corona stickers strategisch te plakken kunnen zij de horecabezoekers er op attenderen om bepaalde richtlijnen in acht te nemen. Zodra er naar verloop van tijd weer horecagelegenheden open mogen gaan is het nu het goede moment om te bepalen welke hulpmiddelen er kunnen worden gebruikt om mensen te herinneren aan de gestelde Corona maatregelen.

Denk aan het gebruik van Corona stickers, onder andere in de vorm van bedrukte tape, vinyl stickers voor op de toonbank of bar en raamstickers en vloerstickers voor bij de ingang. Dit is naast het plaatsen van plexiglas schermen vaak de eerste aanpassingen die een horeca onderneming zonder al te veel hoge kosten kunnen toepassen. Denk hierbij ook aan de herinrichting van het meubilair en het aanbrengen van looproutes. Plak raamstickers op de koeling cafetaria zaken die gebruik maken van een koeling voor dranken en van het koelen van etenswaren.

Wat voor stickers zijn geschikt als Corona stickers?

We geven je graag een overzicht welke sticker producten geschikt zijn om te dienen als Corona stickers / Covid19 stickers:

Covid 19 stickers als waarschuwing stickers

Val extra op met een waarschuwingssticker en geef een duidelijk boodschap over. Denk hierbij aan een sticker met de instructie het opzetten van een mondkapje of het onderlinge afstand houden van ten minste anderhalve meter.

Waarschuwing stickers zijn populair als bedrukte tape, vinyl stickers en vloerstickers. Tip: Je ziet veel rood/wit (bedrukte) tape als om onderlinge afstand aan te geven in een wachtrij.

Heb je voldoende informatie gekregen om Corona stickers in te zetten voor jouw bedrijf?
Als je nog vragen hebt over deze stickers helpt Stickerkoning je verder.

Bestel Corona stickers bij Stickerkoning. Informeer naar de diverse mogelijkheden!

Neem contact met ons op