Wat is de beste watervaste sticker?

watervaste sticker

Ben je op zoek naar een watervaste sticker? Eentje die de kleuren behoudt en blijft plakken in weer en wind? Wij weten het antwoord en maken je graag wijzer.

Als je in het Stickerlandschap door al de bomen het bos niet meer ziet, reiken wij jou graag een kaart en kompas aan. Stickers bestaan in 1001 materiaalsoorten, formaten en afwerkingslagen. Het is niet vreemd dat al gauw het overzicht zoek geraakt. In dit artikel geven we het antwoord op de vraag welke soort sticker uitermate geschikt is als watervaste sticker. Welk plakgoed blijft optimaal plakken en behoudt zijn kleuren?

Weerbestendige, watervaste sticker

In uiteenlopende weersomstandigheden en dus watervast is de ... tromgeroffel … vinyl sticker! Dankzij de permanente hechtingslaag is deze sticker een veelzijdige plakker. Hij is zowel geschikt om binnen als buiten te plakken en is in full color te bedrukken. Dat opent de mogelijkheden voor eender welk design!

Verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen

Zonder het te moeilijk en te ingewikkeld te maken leggen we graag nog even uit welke mogelijkheden er bestaan met vinyl stickers.

De met wit glans afgewerkte laag is handig in gebruik, dankzij de breekslit aan de achterzijde in het schutvel. Als tweede optie bestaat er de matte afwerking van de watervaste sticker. Wist je dat je hier met een pen op kan schrijven? Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat de inkt van de pen watervast is! Voor een extra sterke lijmlaag op rubberbasis bieden we je in het gamma de derde optie: wit glans high tack aan. Voor oneffen ondergronden kan je rekenen op de sticker met wit glans polymeer. Deze afwerking zorgt ervoor dat de sticker zich vormt op oneffen oppervlakken. Tot slot bieden we een milieuvriendelijke vinyl sticker aan, ook geschikt voor buitengebruik.

Zit je nog met vragen naar aanleiding van dit artikel? We staan voor je klaar. Neem contact met ons op!

 

Neem contact met ons op