De mogelijkheden van foto stickers

Fotostickers

Doe wat met jouw digitale foto’s! Laat ze niet langer als enen en nullen op jouw harde schijf of in de cloud verstopt staan. Onderneem actie!

Van online naar offline

Het wordt hoog tijd om met jouw fotogenieke kant te pronken. Van achter, maar misschien ook van voor de lens? Je deed zo je best om goed te poseren op de groepsfoto en de kadrering zat perfect! Je viel zelfs bijna omver toen je poseerde. En nu staan die staan die souvenirs onder digitaal stof te verroesten. Heb je er al eens over nagedacht om jouw kiekjes te laten printen als stickers? Foto stickers laten maken hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. En de toepassingen zijn eindeloos!

De vele mogelijkheden van foto stickers

Koester dat ene moment dat jou terug katapulteert naar een memorabel vakantiemoment of een geslaagde reünie. Waarschijnlijk brengt de foto niet enkel jou terug naar een moment in de tijd, maar ook een vriend of vriendin? Daarom vormen foto stickers een origineel cadeau om te geven.

Of wat dacht je ervan om een simpel inpak- of kaftpapiertje te pimpen met jouw unieke foto? Of plak ze in de vriendenboekjes die ook anno 2018 nog de ronde doen.

Een sticker is gemakkelijk te plakken, dus geen gedoe meer met lijmstiften of lijmresten. Bedenk hoe eenvoudig je een kerstkaart met familiefoto, fotokader of -boek opvult. Of wat dacht je van jouw creatie als robuuste graffiti sticker? Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Stickerkoning.nl kennen we het stickervak als geen ander, laat ons vooral weten waarom jij foto stickers gaat bestellen en inspireer misschien anderen!

Neem contact met ons op