Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog De mogelijkheden van foto stickers

De mogelijkheden van foto stickers

Van online naar offline

Het wordt hoog tijd om met jouw fotogenieke kant te pronken. Van achter, maar misschien ook van voor de lens? Je deed zo je best om goed te poseren op de groepsfoto en de kadrering zat perfect! Je viel zelfs bijna omver toen je poseerde. En nu staan die staan die souvenirs onder digitaal stof te verroesten. Heb je er al eens over nagedacht om jouw kiekjes te laten printen als stickers? Foto stickers laten maken hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. En de toepassingen zijn eindeloos!

De vele mogelijkheden van foto stickers

Koester dat ene moment dat jou terug katapulteert naar een memorabel vakantiemoment of een geslaagde reünie. Waarschijnlijk brengt de foto niet enkel jou terug naar een moment in de tijd, maar ook een vriend of vriendin? Daarom vormen foto stickers een origineel cadeau om te geven.

Of wat dacht je ervan om een simpel inpak- of kaftpapiertje te pimpen met jouw unieke foto? Of plak ze in de vriendenboekjes die ook anno 2018 nog de ronde doen.

Een sticker is gemakkelijk te plakken, dus geen gedoe meer met lijmstiften of lijmresten. Bedenk hoe eenvoudig je een kerstkaart met familiefoto, fotokader of -boek opvult. Of wat dacht je van jouw creatie als robuuste graffiti sticker? Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Stickerkoning.nl kennen we het stickervak als geen ander, laat ons vooral weten waarom jij foto stickers gaat bestellen en inspireer misschien anderen!

Het laatste nieuws

Nooit meer gereedschap kwijt met gereedschapsstickers
Nooit meer gereedschap kwijt met gereedschapsstickers

Efficiëntie en nauwkeurigheid zijn essentieel in de wereld van gereedschap en machines. In de...

Vier de lente met vrolijke paasstickers
Vier de lente met vrolijke paasstickers

Feestdagen zijn het perfecte excuus om eens extra uit te pakken met versiering in en rondom je...

Unieke stickers voor de kinderkamer
Unieke stickers voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar unieke muurdecoratie voor de kinderkamer of babykamer? Met stickers voor de...