De onderschatte kracht van een logo sticker

logo sticker

Wist je dat een logo sticker geheime krachten heeft? Kom de inzetbaarheid snel ontdekken op onze blog. Wedden dat je je laat betoveren door zijn magie?

Je gelooft je ogen niet bij het onthullen van de mystieke energie achter een logo sticker. Ze reikt veel verder dan de loutere visualisatie van je bedrijf of organisatie. Achter de sticker liggen namelijk nog meer bijzondere krachten verborgen. 

Cadeautjes zorgen voor goodwill

Een logo sticker heeft als eerste magische kracht om voor goodwill te zorgen. Wie houdt er niet van verrassingen? Een klein extraatje wat je niet verwachtte: een leuk bericht van een verre vriend of een cadeautje bij een online bestelling bijvoorbeeld.

De psychologie verklaart de kracht van een cadeau als een materialisatie van de onderlinge band. Iets geven versterkt de onderlinge band. Bovendien symboliseert het de bestaande verhouding. Geschenken geven we om onze waardering, dankbaarheid en interesse te tonen.

Dat tot zover de gever, de ontvanger creëert een positief beeld in zijn hoofd over de gever. Goodwill dus en dat al vanaf een klein budget. Of een klant nu een online aankoop thuis openmaakt of met een tasje jouw winkel uitloopt, steek er een sticker met jouw bedrijfslogo bij. Goodwil guaranteed!

Social media impuls: viraal gaan!

Wat als je die goodwill kunt omtoveren tot een social media campagne? Zo vang je met de bedrijfslogo stickers twee vliegen in één klap. Blijf nog even verder lezen en je kunt er misschien drie vangen!

Laat klanten de stickers met je bedrijfslogo fotograferen en delen op social media. Roep een hashtag in het leven, koppel er een winactie aan vast en … Tadaah!  Je hebt een low budget marketing campagne die zomaar eens viraal kan gaan. Een bijkomend voordeel is dat je online media regelmatig nieuw beeldmateriaal en optioneel content ontvangt. Magisch!

Logo sticker zorgt voor ambassadeurs en ambassadrices

In het verlengde van de eerder vermelde krachten van de logo sticker ligt  het merkambassadeurschap. Jouw merk kan door meerdere mensen letterlijk uitgedragen worden, verspreid worden over een groot gebied. Zowel online als offline. Zo kan de sticker voor jouw doelgroep een hebbedingetje worden. Hoe gaaf is dat?

Neem contact met ons op