Verwelkom deurstickers voor een fleurige deur!

deurstickers

Van je bankpas tot online accounts: overal kan je een foto uploaden om jouw omgeving te personaliseren. Waarom zou je dat niet doen met je winkelpand of voordeur? Zet je winkel in de verf of laat je bezoekers weten waar je woont. En daar heb je geen verfborstel voor nodig! In een paar muisklikken bestel je de deursticker met jouw ontwerp. Je kunt zoveel kanten op met deurstickers. Stickerkoning helpt je op weg.

Voor de tiener- en studentenkamer

Wanneer je met meerdere inwoners een adres deelt is de kans groot dat jouw thuis achter een nietszeggende witte deur verborgen zit. Maar niet langer! Met een deur sticker plak je er jouw naam of je favoriete vakantiekiekje op. Of wat dacht je ervan om ongewenste bezoekers buiten de kamerdeur te houden met een “no trespassing” deursticker? Met een glow in the dark sticker vind je ook in het donker je weg naar de deurklink. Wij bieden stickers geschikt voor alle ondergronden.

Winkelpand in de kijker: weerbestendig

Deurstickers vormen een ideale manier om je winkelpand in de spotlight te zetten. Zet je diensten, producten of campagnes in de kijker. Daarvoor bestaan meerdere mogelijkheden: snijteksten zijn er eentje van. Of pak je het grootser aan en beplak je de gehele deur?

Klein en fijn of groot, groter, groots … ?

Wij hebben machines in huis die grote en kleine stickers kunnen bedrukken. Op welke manier zet u zet uw winkelpand in de kijker? Denk trouwens ook verder dan de deur naar uw winkelpand.  of bedek de gehele kamerdeur met een fotosticker van een boekenkast.

Inspirerende vergaderruimte

Glazen deuren houden ons niet tegen! Laat uw logo of slogan terugkomen in het interieur. Zonder lijmresten plak je een statische sticker op de deur van het vergaderlokaal. Zo kan je de inspiratie ontsteken of de bedrijfsslogan, of -waarden kenbaar maken.

Binnen- én buitengebruik deurstickers

Niet alleen het uitzicht voor een binnendeur kunt u bedrukken. Wij bedrukken stickers voor zowel binnen- als voor buitendeuren.


Twijfel je over welke sticker je nodig hebt? Stuur ons een berichtje. We helpen je graag met veel plezier en kennis van zaken op weg.

Neem contact met ons op