Fluor stickers… voor wie wil opvallen in de menigte!

Fluor stickers voor wie wil opvallen in de menigte

Dagelijks zien we talloze reclame uitingen. Veel ook in de vorm van stickers. Van raam stickers die geplakt zijn op winkelruiten tot opvallende, felle, fluor stickers op bushokjes en lantaarnpalen. Ze hebben allemaal 1 ding gemeen: Aandacht trekken! Loop maar eens door de stad. Als je hier eenmaal op let, zie je pas hoe opvallend deze stickers zijn.

Doordat fluor stickers een grote visuele aantrekkingskracht hebben blijven deze vaak langer in je geheugen zitten. Het herkennen en herinneren van beeld is een hele menselijk eigenschap. Dat is precies de reden dat deze stickers gebruikt worden. Fluorstickers zijn bewust vaak op ooghoogte geplakt om extra op te vallen.

Wat is het verschil tussen fluor stickers en glow in the dark stickers?

De glow in the dark stickers hebben de speciale eigenschap dat deze nog een enige tijd verlichten in het donker zodra het licht uit gaat, dat is niet het geval bij fluor stickers, zodra het licht wegvalt is de sticker niet langer zichtbaar in het donker.

Wat is de overeenkomst tussen fluorstickers en glow in the dark stickers?

Beide varianten stickers zullen bij blacklight en UV licht een fluorescerend effect geven.

Toepassing van fluor stickers

Fluor stickers worden vaak bij ingezet voor promotiedoeleinden. Zoals bijvoorbeeld op beurzen en evenementen en op festivals binnen de zakelijke markt. Het is een manier om voor jouw merk een betere bekendheid te genereren. Ook worden deze stickers vaak ter memo gebruikt, denk aan fluorescerende stickers die in een supermarkt op de krat bier wordt geplakt als deze betaald is. Een felle kortingssticker zie je ook terug op producten die in de aanbieding zijn.

Ga je wel eens naar een rommelmarkt? Let dan eens op de felle fluorstickers. Ben je van plan om een keer een kraam te huren op een markt? Dan hierbij een tip. Plak een fluor sticker op jouw rommelmarktspullen. Zo trek jij meteen de aandacht van het passerend publiek!

Fluor stickers voor in het donker

In het donker of in schemerige ruimtes kun je ook gebruik maken van fluorstickers net als glow in the dark stickers. In combinatie met blacklight of UV lichten  beide stickers in het donker op. De felle fluorescerende kleuren komen tot leven!

Denk hierbij aan een glow in the dark minigolf of in bars en discotheken. Het zijn dan echte blikvangers. De felle kleuren van een fluor sticker passen ook goed bij festivals en themafeesten zoals carnaval.

Wat zijn voordelen van fluorstickers?

  • Werkt als eye catcher
  • Lichten op in combinatie met blacklight of UV licht
  • Te gebruiken voor promotiedoeleinden voor jouw bedrijf
  • Zowel als papieren etiketten op rol als vinyl zeefdruk stickers verkrijgbaar

Bestel fluor stickers bij Stickerkoning. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op