Fotostickers - jouw vakantiefoto's als herinnering gedrukt op een fotosticker

Fotostickers - jouw vakantieherinnering op stickers gedrukt

Ga je binnenkort met vakantie? Dan zul je vast veel mooie foto’s maken van jouw vakantiebestemming! Kijk je er al naar uit om al jouw vakantiefoto’s te gaan bekijken? Dan heeft Stickerkoning nog een leuk idee voor je in petto. Laat van jouw prachtige vakantiefoto’s fotostickers maken! Je kunt deze fotostickers bijvoorbeeld op jouw laptop plakken als blijvende herinnering aan je fantastische zomervakantie!

Magneetstickers met foto

Denk ook aan foto’s op magneetstickers. Het voordeel van foto magneetstickers is dat je deze nog eens kunt verplaatsen. Dit maakt deze type sticker veelzijdig. Met foto magneetstickers kun je een leuke fotocollage maken voor op de koelkast. Een fotosticker geeft je blijvende herinneringen van onvergetelijke momenten.

Vinyl stickers als fotostickers

Kies voor vinyl stickers als je een fotosticker voor zowel binnen als buiten wilt gaan gebruiken. Vinylstickers zijn bij uitstek geschikt voor fotostickers, omdat deze UV bestendig zijn. Wil je een full color fotosticker? Vinylstickers zijn beschikbaar in elk gewenst formaat.

Wat voor foto’s zijn geschikt om fotostickers van te maken?

Denk aan een tropische cocktail. Een mooi landschap van een baai aan zee of juist die groepsfoto waar je met vrienden aan het genieten bent. Denk ook aan close-up foto’s van dieren uit de dierentuin. De mogelijkheden voor fotostickers zijn oneindig. Een close-up foto heeft als voordeel dat details uit de foto’s goed zichtbaar worden op de sticker.

Doming sticker als fotostickers

WIl je liever een 3d fotosticker? Kies dan voor doming stickers die wel zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Waar kun je fotostickers voor gebruiken?

Denk aan de veelzijdigheid van stickers. Met fotostickers kun je bijvoorbeeld je slaapkamer verfraaien zoals het plakken van stickers op jouw bureau.
Een toepassing van een sticker is een boodschap overbrengen bij de doelgroep, die doelgroep kan een ander zijn, maar ook voor jou zelf.
Die boodschap kan je in beeld overbrengen. Beeld werkt beter in op ons geheugen dan tekst. Vandaar dat stickers over het algemeen als herinnering wordt gebruikt. Herinneren aan een bepaalde boodschap die je wilt overbrengen. Beeld zegt meer dan 1000 woorden zegt men wel eens. Vandaar dat foto’s ideaal zijn om te gebruiken voor stickers.

Lees meer tips over het gebruik van een magneetsticker als fotostickers.

Welke foto’s uit jouw vakantiealbum kies jij uit om fotostickers van te laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Stickerkoning om je te laten informeren over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op