Geef jouw interieur een update met interieurstickers

Interieurstickers-voor-horecagelegenheid-tegelsticker

Is jouw interieur aan een opfrisbeurt toe, maar heb je geen zin om de hele inboedel te vervangen? Denk dan eens aan interieurstickers. Stickers voor je interieur heb je in allerlei designs en het is een simpele manier om jouw interieur een nieuwe look te geven. Dat niet alleen, het is ook een budgetvriendelijk alternatief voor dat ritje naar de groothandel of de meubelboulevard.

Interieurstickers voor elke locatie

Van keuken tot badkamer en restaurant tot kantoor. Voor welke locatie je ook op zoek bent, interieurstickers zijn er voor elke plek. Geef jouw keukenkastjes een ander kleurtje of fris je badkamer op met een leuke tegelsticker. En wat dacht je van een muursticker als eyecatcher in de woonkamer? Niet alleen voor in huis kun je interieurstickers gebruiken, ook voor ondernemingen zijn de stickers heel geschikt. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde raamstickers op de spiegels in een kapsalon, stickers voor in de paskamers van een kledingwinkel of stickers voor de stoelen en tafels in een horecazaak.  Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar de mogelijkheden van interieurstickers zijn eindeloos. Heb jij al zin om aan de slag te gaan?

Decoratief of praktisch, waarvoor gebruik jij interieurstickers?

Met interieurstickers geef jij jouw woning of onderneming een make-over, maar de stickers kunnen ook een praktisch doel dienen. Laat bijvoorbeeld je gasten zien waar zij het toilet kunnen vinden met een deursticker of geef met een muur- of vloersticker een route aan. In deze tijd waarin de Corona maatregelen nog steeds van kracht zijn, helpen interieurstickers jou ook om je zaak Corona proof in te richten. En natuurlijk jouw klanten te wijzen op de maatregelen. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog over Corona stickers.

Op elke ondergrond past een interieursticker

Interieurstickers kun je op verschillende manieren gebruiken. In deze blog hebben we je al een aantal voorbeelden gegeven. Let bij de keuze van jouw interieursticker altijd goed op de ondergrond waar je de sticker op wilt plakken. Een tegel vraagt om een ander soort sticker, dan bijvoorbeeld een houten tafel. Gelukkig kun je interieurstickers laten maken in verschillende materialen en formaten, zodat jouw sticker goed past en ook blijft plakken. Wel zo handig. In onze blog over stickers voor verschillende ondergronden vertellen we je hier meer over.

Genoeg inspiratie om met jouw interieur aan de slag te gaan. Heb je vragen of een specifieke wens voor een gepersonaliseerde interieursticker? Laat het gerust weten, Stickerkoning helpt je graag.

Neem contact met ons op