Grote en kleine stickers

grote en kleine stickers

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijf meer op de kaart te zetten? Denk dan eens aan het gebruik van een opvallende grote sticker op de gevel of kleine stickers met een promotieprijs.

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijf meer op de kaart te zetten? Denk dan eens aan het gebruik van een opvallende grote sticker op de gevel of kleine stickers met een promotieprijs. Wij van Stickerkoning bedrukken stickers in diverse kleuren, afmetingen en materialen en de hoge kwaliteit van onze stickers staat altijd voorop! Tevens kun je rekenen op een snelle levering en worden onze stickers tegen een scherpe prijs aangeboden. Hieronder vertellen we je meer over het gebruik van onze stickers in je bedrijf of woning.

Opvallende grote stickers: een eyecatcher voor je bedrijf

Het gebruik van grote stickers als bedrijfspromotie kan ervoor zorgen dat de naamsbekendheid verhoogd en de omzet stijgt. Grote stickers zijn een ware eyecatcher en trekken de aandacht van menig voorbijganger. Hang een grote raamsticker op de ramen van je winkelpand tijdens de midsummer sale of ter promotie van het nieuwste merk. Ook kun je grote vloerstickers laten bedrukken om gasten eenvoudig de weg te wijzen in je nieuwe winkelpand. Grote stickers zijn niet alleen geschikt voor reclame: de stickers lenen zich ook perfect voor het beplakken van de nieuwe babykamer, het aankleden van het kantoorpand of als versiering op een feestje.

Klein budget? Ga voor kleine stickers!

Heb je een kleiner budget of maak je liever op een subtiele manier promotie? Geen probleem: we hebben een ruim assortiment aan kleine stickers. Je kunt onze kleine stickers onder andere gebruiken als etiket op een cadeautje of als prijssticker op producten in je winkel. Ook zijn kleine stickers ideaal voor het opleuken van een verjaardagskaart of het kenbaar maken van je nieuwe adres aan familie en vrienden. Laat je nieuwe adres afdrukken op een kleine sticker en plak ‘m op een leuk verhuiskaartje en klaar is Kees! Onze kleine stickers kunnen los geleverd worden, met meerdere op een vel of als etikettenrol.

Voor stickers van elke afmeting, groot of klein, kun je terecht bij Stickerkoning. Bij het aanvragen van een offerte kun je aangeven waarvoor je de stickers wilt gebruiken en wat je ideeën zijn. Vervolgens zullen wij aan de hand van deze informatie een gerichte offerte opsturen.

Neem contact met ons op