Help het milieu met slechts één kleine sticker

ja ja sticker

Wil jij een steentje bijdragen aan het milieu, maar weet je niet hoe? Lees hier hoe je door slechts een kleine sticker een groot verschil kan maken

Veel mensen denken dat ze een steentje bijdragen aan het milieu door papier apart weg te gooien. Maar wat nou als jij de wekelijkse folders direct in de papiercontainer gooit, wil je ze dan nog wel ontvangen? Je draagt pas écht een steentje bij door een Nee Nee sticker op de brievenbus te plakken, want afval voorkomen is beter dan recycleren!

Wat doet de Nee Nee sticker?

Door een Nee Nee sticker op je brievenbus te plakken, ontvang je geen folders en huis-aan-huisbladen meer. De meeste mensen met deze sticker, kiezen hiervoor omdat zij het drukwerk niet wensen te ontvangen. Helaas hebben veel huishoudens geen Nee Nee sticker en gooien ze het drukwerk alsnog ongelezen bij het oud papier. Dit betekent dus dat er iedere week teveel folders worden gedrukt en grondstoffen voor niks worden aangesproken.

De online folder

Het kan natuurlijk zijn dat jij wél graag die folders leest én tegelijk je steentje wilt bijdragen aan het milieu. De perfecte oplossing? De online brochure! Iedere winkel zet tegenwoordig zijn folders online. Op deze manier lees je toch het reclamedrukwerk en heb je geen verspilling.

De huis-aan-huisbladen op de mat zijn echter niet online te lezen. Wil je deze wél ontvangen, kies je voor de Nee-Ja sticker. Met deze sticker krijg je de folders niet door de brievenbus en de huis-aan huisbladen wel.

Ja Ja sticker in Amsterdam

In Amsterdam draaien ze het om. Bewoners  krijgen alleen drukwerk op de mat met een Ja Ja sticker op de brievenbus! Papierverspilling is hierdoor minimaal en dus het beste voor het milieu. Steden als Rotterdam, den Haag en Utrecht bekijken ook de mogelijkheden om ongeadresseerd reclamedrukwerk terug te dringen. Zo zie je hoe een kleine sticker een grote bijdrage aan een schoon milieu levert. En Stickerkoning denkt daarin mee. Wij leveren de weer-en windbestendige vinyl sticker zijn. Wilt u helemaal milieubewust kiezen? Kies bij de vinyl sticker voor de pvc-vrije sticker.

Neem contact met ons op