Houd afstand stickers toepassen in openbare gelegenheden

Houd afstand stickers toepassen in openbare gelegenheden

Omdat het aantal Corona besmettingen onlangs weer is opgelopen moeten we er gezamenlijk op blijven letten dat we de onderlinge afstand van 1,5 meter aan blijven houden. Met behulp van houd afstand stickers kan eraan worden herinnerd. Onderling voldoende afstand houden is één van de methoden om het aantal besmettingen terug te dringen. Voorkomen is beter dan genezen! Samen de strijd tegen Covid19!

Bij welke gelegenheden komen we houd afstand stickers zoal tegen?

Bij openbare gelegenheden waar meer mensen samenkomen zoals in horecagelegenheden, winkels, kantoren, supermarkten en openbaar vervoer is het vooral belangrijk dat we er aan blijven herinnerd worden om afstand te houden.
Veel openbare gelegenheden hebben reeds stappen ondernomen om de instroom en uitstroom van klanten te reguleren en in goede banen te leiden. Als je van mening bent dat jouw pand (nog) beter kan worden voorzien van Corona stickers, aarzel dan niet langer en breng deze verbeterpunten in kaart. Voorzie jouw bedrijfspand van professionele Corona stickers en maak gebruik van houd afstand stickers.

Waar kun je houd afstand stickers plakken?

Om je te helpen bij het bedenken waar en wat voor soort stickers dat je kunt plakken geven we je hierbij alvast een aantal ideeën:

Tip: Let er bij een volgend bezoek van een restaurant of winkel eens op waar dat er overal stickers worden geplakt. Zo kom je eenvoudig tot meer ideeën om stickers op te plakken!

Je kunt hierbij ook denken aan het gebruik aan pictogramstickers. Door grote en kleine stickers strategische te plakken kun je een bepaalde boodschap duidelijk overbrengen.

Wat voor effect hebben stickers in het algemeen?

Je zult vast wel eens hebben gedacht, wat slim om hier een sticker te plakken! Ga maar eens na als je een dergelijke sticker tegenkomt. Het is een extra herinneringsmoment bij het zien van de sticker. Automatisch wordt er een boodschap bij je overgebracht om tot een bepaalde actie over te gaan. Daarom zijn covid19 stickers juist relevant om te gebruiken.

Wat voor type stickers zijn geschikt voor houd afstand stickers?

Een type sticker voor een houd afstand sticker is afhankelijk van waar deze wordt geplakt. De toepassing van Corona stickers zegt meer over de kwaliteit die belangrijk is voor de sticker om zo lang mogelijk mee te gaan. Duurzaamheid is voor veel bedrijven een belangrijk economisch belang. Laat je daarom goed informeren voordat je overgaat tot het bestellen van een geschikte sticker.

Informeer naar de mogelijkheden waar dat je jouw stickers op wilt plakken. Stickerkoning helpt je graag verder verder met het kiezen van de juiste type sticker voor de juiste toepassing.

Bestel houd afstand stickers bij Stickerkoning.nl!

Neem contact met ons op