In 5 eenvoudige stappen een sticker met tekst laten maken

sticker met tekst laten maken

Wil je voordelig stickers met tekst laten maken en twijfel je over hoe je dat aanplakt? Wij maken je wegwijs. Ontdek de 5 simpele stappen!

Voordelig sticker met tekst laten maken

Dankzij stickers met tekst blijft jouw boodschap letterlijk plakken. Een sticker met tekst laten maken is een simpele manier om die boodschap te laten figureren op verschillende ondergronden. Misschien zoek je stickers om te verspreiden op enveloppen, verpakkingen, bedankjes voor een feest of voor commerciële doeleinden? Welke boodschap je ook wenst te laten bedrukken en voor welk doeleind, steeds verzorgen wij uw stickers. In slechts enkele stappen bestel je jouw eigen stickers met tekst..

Stap 1: Kies het soort sticker

Bij Stickerkoning laten we de nieuwste drukmachines jouw tekst op een sticker bedrukken. En uiteraard in de meest fleurige kleuren. Kies eerst het soort sticker dat je wenst. Beschik je over een klein budget? Bekijk onze budget stickers. Is de sticker bedoeld voor een specifieke ondergrond? Onze stickers staan netjes gerangschikt op veel voorkomende ondergronden. Neem een kijkje bij de:

Speelt de ondergrond een minder belangrijke rol, maar is het soort sticker erg belangrijk? Wij printen meer dan de standaard vinyl stickers. Bij ons kunt u ook onderstaande sticker met tekst laten maken:

Eenmaal je de soort sticker gekozen hebt, ga je door naar stap twee. In sommige gevallen is het niet mogelijk om online te bestellen, omdat bepaalde stickers puur maatwerk zijn. Gelukkig wijst onze website jou de weg in dat geval naar onze offerte-aanvraag. Per mail geef je vervolgens startschot om de stickers met tekst te laten maken.

Stap 2: Kies hoe je de tekst aanlevert en kies de vorm

Hoe mag de sticker met tekst eruit gaan zien? Rond, rechthoekig of een vrije vorm? Welke vorm je ook kiest, jij bepaalt steeds je de afmeting van de sticker. Let wel op bij het ingeven! Wij werken met millimeters! 1 cm = 10 mm. Laat je liever een tekst uitsnijden? Kies dan voor snijteksten.

Stap 3: Beschermlaag, nabewerking en aantal

Voor sommige stickers met tekst bieden we een nabewerking aan. Wat betekenen de termen? Afhankelijk van het soort sticker kunnen onderstaande opties gekozen worden.

Beschermlaag
UV coating (meerprijs), zo zijn de stickers beschermd tegen zonlicht
Laminaat mat (meerprijs) matte afwerking met laminaat
Laminaat glans (meerprijs) glanzende afwerking met laminaat
Vloer laminaat (meerprijs) is een anti-sliplaag

Nabewerking
Bij stansen wordt de sticker doorgesneden en de backing niet. Stansen is ook met een vaste vorm.
Bij slitten wordt de backing doorgesneden en de sticker niet.

Stap 4: Lever je bestand aan of ontwerp de sticker online

We maken het graag gemakkelijk voor je, upload jouw tekst, je krijgt eerst een drukproef ter verificatie voor je de bestelling in de winkelwagen plaatst.

Stap 5: Plaats de bestelling door een account aan te maken of in te loggen

In je mailbox ontvang je vervolgens het overzicht van jouw bestelling.

 

Niet zeker hoe je een sticker met tekst laat maken? Stuur ons een berichtje. We helpen je graag verder.

 

Neem contact met ons op