Keuringsstickers

keuringssticker winters

Veel gebruikte stickers zijn keuringsstickers. Deze worden vooral gebruikt in de techniek, en in de bouw. En dus vaak geplakt op bijvoorbeeld brandblussers, roltrappen, gereedschap, ladders, steigers, en nog veel meer.

Vaak zijn keuringsstickers verplicht bij bepaalde keuringen, denk hierbij aan de NEN en VCA normen. Een voorbeeld is verplichte keuringsstickers NEN3140 op elektrisch gereedschap tot 1000 Volt. Bovendien voorkom je met een sticker dat je de volgende inspectie vergeet.

Gebruikers kiezen er vaak voor om de keuringstickers door een sticker-specialist te laten produceren. Wij van Stickerkoning helpen je graag met een plakkende oplossing voor je stickers. Standaard is de afmeting 4 of 5 cm rond. Omdat onze stickers op maat gemaakt worden voor iedere klant, zijn alle afmetingen of vormen mogelijk. Wees herkenbaar bij elke sticker door het te voorzien van je bedrijfslogo, telefoonnummer en of website. Zo kun je zelf gelijk zien welke onderdelen van jouw bedrijf zijn of jouw klant weet je gemakkelijk weer te vinden als de volgende keuring er aan zit te komen.

Onze full color keuringsstickers op vinyl zijn geschikt voor buitengebruik en zijn minimaal 3 jaar UV-bestendig. Als 3 jaar niet voldoende is kun je ook kiezen voor zeefdruk. Bij deze techniek blijven de stickers 7 jaar UV-bestendig. Met zeefdruk kunnen we specifieke PMSkleuren drukken die passen bij jouw huisstijl.

Tevens heb je nog de keuze voor een extra beschermlaag, denk hierbij aan een UV-coating of een laminaat. Met een UV-coating blijven de kleuren langer mooi, en geeft een extra glans over de sticker. Met een laminaat zijn de stickers nog beter bestand tegen weersinvloeden, en/of krassen. Je kunt hierbij kiezen voor een glanzend of mat laminaat.

Normaal gesproken worden de keuringsstickers geleverd op a4 vellen, de stickers zijn dan rond uitgesneden en dus makkelijk van het vel af te nemen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om kleinere vellen te leveren, op strookjes van 5 stickers of per stuk te leveren. Het is ook mogelijk om keuringsstickers op rol te leveren.

Interesse in keuringsstickers? Stuur ons gerust een mail of bel ons met je vraag.

Neem contact met ons op