Kleine stickers drukken? Stickerkoning biedt maatwerk

Kleine stickers drukken? Dit zijn de mogelijkheden - Stickerkoning

Kleine stickers zijn heel veelzijdig! Ook een kleine marketinguiting kan namelijk een groots effect hebben. Wat dacht je van sterke kleine logo of promotie stickers op jouw verpakkingen of enveloppen? Een krachtige korte tekst om mensen mee te prikkelen? Of een kleurrijk stickervel waar jouw kinderen naar hartelust mee kunnen plakken? Kleine stickers plak je in een handomdraai op elk oppervlak. Bij Stickerkoning bestel jouw stickers al vanaf een formaat van 8 mm.

Kleine stickers in elke vorm

Laat jouw kleine stickers drukken in elke gewenste vorm. Naast ronde en rechthoekige stickers behoren ovalen en zelfs kleine driehoek stickers (als waarschuwingssticker bijvoorbeeld) tot de mogelijkheden. Maar ook als je jouw kleine stickers in vrije vorm met een eigen ontwerp wil laten drukken kan dit. 

Binnen- of buitenplakkers?

heb je al nagedacht over waar je jouw stickers wil gaan plakken? Er zijn een aantal dingen om over na te denken voordat je jouw kleine stickers laat drukken. Papieren stickers zijn ideaal voor binnengebruik. Maar moeten de stickers ook het Nederlandse weer kunnen doorstaan? Kies dan voor onze weerbestendige vinyl stickers. Waar of op welke manier je onze stickers ook wil gaan plakken, wij hebben de juiste sticker voor jou. 

Laat jouw kleine stickers vandaag nog drukken

Via onze online ontwerpmodule bestel je in een handomdraai prachtige kleine stickers in full color met eigen ontwerp. Een groot gedeelte van ons assortiment aan stickers is online te ontwerpen en aan te vragen. Je hoeft niet te wachten op een offerte, ziet direct wat jouw bestelling kost en wanneer je de bestelde stickers kunt verwachten. Heb je vragen of specifieke wensen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op