Kliko stickers

Kliko stickers plakken op kliko’s

Kliko stickers kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als versiering van de kliko of als gebruikersinstructie over afvalscheiding. Kliko's zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Mede door de stijging van de bevolking wordt er meer afval gepubliceerd. Met een kliko sticker kun je er voor zorgen dat jouw kliko opvalt! Dit is een handig hulpmiddel om jouw kliko snel terug te vinden nadat de vuilnisophaaldienst jouw kliko lukraak tussen de andere kliko’s heeft geplaatst.

Waar kun je kliko stickers voor gebruiken?

Het scheiden van afval wordt steeds relevanter als we het milieu minder willen belasten. Kliko stickers kunnen worden gebruikt om mensen er op te attenderen om afval te scheiden.
Denk hierbij aan het scheiden en ophalen van papier, glas, plastic, GFT en restafval. Met een kliko sticker kun je eenvoudig aangeven wat voor afval er in een kliko thuishoort.

Bovendien kunnen kliko stickers er voor zorgen dat het verkeer in de straat wordt herinnerd aan de maximum snelheid, zoals bijvoorbeeld 30 km stickers. Lang niet iedereen zal zich houden aan de snelheidslimiet, het is natuurlijk geen officieel verkeersbord. Alsnog is het de moeite waard een kliko sticker te plakken op kliko’s dat bestuurders attendeert op de maximum snelheid..

Huisnummer stickers plakken op de kliko?

Omdat kliko's in weer en wind buiten staan en intensief worden gebruikt, slijt de oorspronkelijke sticker met huisnummer er na verloop van tijd vaak af. Door gebruik te maken van nummer stickers kun je jouw kliko beter laten opvallen. Zo helpen nummer stickers als herkenning.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van kliko stickers?

  • Weerbestendigheid, klikostickers moeten tegen alle weertypen kunnen
  • UV-bestendigheid, een kliko staat vaak uren in de volle zon
  • Toepassing in het donker, zoals een sticker met reflecterende coating of glow in the dark

Welke kliko stickers kan ik plakken op mijn kliko?

Kliko's worden bij gebrek aan ruimte vaak in de voortuin of achtertuin geplaatst. Om kliko's er mooier uit te laten zien kun je kliko’s beplakken met decoratieve, grote stickers. Denk daarbij aan het plakken van full color vinyl stickers op de kliko.

Per kliko geven we je een voorbeeld:

  • Oranje kliko: een illustratie van verpakkingen van plastic en blik
  • Op een blauwe kliko plak je een oud papier sticker met een illustratie van een prop papier.
  • Op een grijze kliko kun je een sticker met tekst: “restafval” of een geschikte illustratie van restafval plakken.
  • Op een groene kliko plak je ter decoratie een grote full color sticker van bladeren.

Onder andere: Pictogram stickers en grote stickers worden als kliko sticker gebruikt om de maximumsnelheid aan te geven. Omdat kliko's in het donker minder goed opvallen zijn glow in the dark stickers een mogelijkheid om kliko's beter te laten opvallen in het donker. Vinyl zeefdruk stickers zijn ook geschikt voor op kliko’s te plakken. Informeer naar de mogelijkheden van het plakken van kliko stickers!

Neem contact met ons op