Laat zien wie je bent met laptop stickers!

Laat zien wie je bent met laptop stickers! - Stickerkoning

Steekt jouw laptop ook zo saai af bij jouw leuke werk of studie? Die grijze achterkant kan natuurlijk prima dienen als uithangbord voor jezelf, jouw interesses of als promotie voor jouw bedrijf. Gebruik jouw laptop voortaan als visitekaartje en pimp hem met de tofste laptop stickers!

Laptop sticker maken - gebruik je creativiteit

Het idee van laptops bestickeren bestaat al langer en komt oorspronkelijk uit Amerika, waar studenten graag via hun laptop zichzelf en hun interesses lieten zien. Maar het werkt natuurlijk niet alléén voor studenten. Ben je ZZP’er en werk je vaak in coworking spaces, in de trein of bij klanten op kantoor? Of heb je werknemers die regelmatig afspraken met (potentiële) klanten hebben? Gebruik laptop stickers dan als ludieke manier om interessante acties of de kernwaarden van jouw bedrijf te promoten. Bij Stickerkoning kun je zelf jouw laptop sticker maken. Alle soorten, maten en ontwerpen zijn hierbij mogelijk. Kies voor meerdere kleine stickers, of juist voor een grote sticker die de hele achterkant beslaat. Tijd om jouw creativiteit de vrije loop te laten!

Soorten laptop stickers

Een laptop beplakken is natuurlijk superleuk, maar het is natuurlijk ook handig als je de stickers uiteindelijk ook weer van je laptop kunt verwijderen. De vinyl sticker is heel duurzaam en zowel in afneembare of permanente variant te bestellen. (Lees in ons blog ‘hoe verwijder ik snel en makkelijk een sticker’ hoe je zonder lijmresten (laptop) stickers kunt verwijderen.)

Wil je graag vaak wisselen van laptop sticker? Dan is een makkelijke plakker als de Tupo Tako een heel goede optie voor op je laptop. Deze sticker werkt met kleine zuignapjes in plaats van met lijm. Hierdoor is de sticker heel eenvoudig te plakken én ook weer te verwijderen.

Vragen of meer info?

Hebben we je overtuigd en wil je vandaag nog aan de slag met het pimpen van je laptop, maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het materiaal of ontwerp? Wij helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op