Lijmvrij plakken? Kies voor de YUPO Tako sticker!

Yupo tako stickers

De YUPO Tako wordt met recht een makkelijke plakker genoemd. De sticker plakt zonder lijm moeiteloos op de meeste gladde oppervlakken en is ook weer eenvoudig te verwijderen. Vervelende lijmresten zijn hiermee voorgoed verleden tijd!

Tip: check hoe je, als je er toch mee te maken krijgt, lijmresten het best verwijdert.

Wat is een YUPO Tako sticker?

Een YUPO sticker bestaat uit wit zelfklevende polypropyleen folie en plakt met piepkleine zuignapjes die met het blote oog bijna niet te zien zijn. ‘Tako’ betekent octopus in het Japans, natuurlijk verwijzend naar de kleine zuignapjes. YUPO stickers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De voordelen van YUPO Tako stickers

Plakken zonder lijm is maar een van de voordelen van de YUPO Tako sticker. Een andere handigheid is dat je de sticker gewoon kunt hergebruiken na verwijderen. Ideaal bijvoorbeeld voor kortdurende campagnes zoals sales. Was de plakkant af met water en je kunt de YUPO sticker weer opnieuw plakken. Verder zijn deze stickers recyclebaar, heel eenvoudig bubbelvrij te plakken én geschikt voor elektrische apparaten omdat ze geen gebruik maken van magnetisme of statische lading.

YUPO Jelly

YUPO Jelly is het transparante broertje van de YUPO Tako sticker. De YUPO Jelly heeft verder precies dezelfde eigenschappen, maar komt net wat mooier uit de verf op bijvoorbeeld ramen of spiegels.

Bestel vandaag nog jouw Yupo stickers

YUPO Tako, YUPO Jelly en andere makkelijke plakkers bestel je eenvoudig online in onze webshop. Heb je vragen of specifieke wensen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op