Logo stickers

logo stickers plakken - Ontdek de mogelijkheden!

Wil je jouw bedrijf gaan promoten met logo stickers? Ga je binnenkort met jouw bedrijf naar een beurs? Het logo van jouw bedrijf wordt dan op het type sticker naar wens gedrukt. Logo stickers zijn handig promotiemateriaal dat gebruikt kan worden als weggevertje in een goody bag. Denk ook aan toepassingen voor verpakking van producten. Je kunt met logo stickers jouw product verpakking verrijken met jouw logo.

Bedenk wel dat er veel mensen zijn die stickers na ontvangst gewoon weggooien. Dat is uiteraard zonde voor de investering en het milieu. Tip: Bedenk een unieke virale winactie in combinatie met logo stickers, waardoor jouw doelgroep wordt overgehaald de stickers te gebruiken. Op deze manier vergroot je de kans dat de stickers jouw doelgroep bereiken en geeft het tegelijkertijd een boost aan de identiteit van jouw bedrijf. Omdat logo stickers zowel geschikt zijn voor binnen -en buitengebruik en dus UV bestendig zijn kun je de logo stickers breed toepassen. Maak gebruik van vinyl stickers of doming stickers.

Waarvoor kunnen logo stickers worden gebruikt?

  • Een logo sticker kan worden geplakt op promotieartikelen. Heb je een nieuw (merk) product dat je wilt promoten? Bij events en beurzen kan een logo sticker dienen als give away voor promotiedoeleinden 
  • Bij festivals worden logo stickers vaak gebruikt ter decoratie. Denk hierbij ook aan grote stickers en muurstickers die gebruikt worden als muurdecoratie.
  • Vaak worden er ook kleine stickers geplakt op producten die met de hand gemaakt zijn. Denk onder andere hierbij aan de verpakkingen van handzeepjes.
  • De meest belangrijke toepassing  is vooral ter versterking van de offline identiteit van jouw bedrijf.

Waar moet het logo aan voldoen qua afmetingen?

Afhankelijk van de grootte van de sticker, het type sticker en oplage kun je het beste even contact opnemen met Stickerkoning. We informeren je graag vrijblijvend naar de mogelijkheden en geven je advies over de aanleverspecificaties.

Jouw eigen logo stickers snel en eenvoudig op maat gemaakt. Grote of kleine stickers? Kies zelf het gewenst formaat en aantal exemplaren. Logo stickers kunnen voor een langere tijd bewaard en gebruikt worden.

Bestel jouw logo stickers vandaag nog bij Stickerkoning.nl!

Neem contact met ons op