Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home Stickers

Bij Stickerkoning bieden we stickers in vele soorten en maten. Van vinyl stickers of papieren stickers tot aan geheel op maat gemaakte stickers. Uiteraard helpt Stickerkoning jou graag bij het vinden van de juiste stickers. Wij zorgen ervoor dat jij de stickers ontvangt die het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. En dat meestal binnen vijf werkdagen! Hulp nodig? Bel of mail met onze verkoopafdeling. Wij denken graag met je mee.

Vinyl stickers
Vinyl stickers
Vinyl stickers zijn voor bijna elke toepassing geschikt en worden veel gebruikt voor promotionele doeleinden. Deze stickers zijn weersbestendig en slijtvast, daardoor ook ideaal voor buitengebruik.
Autostickers
Autostickers
Autostickers zijn ideaal om je auto of bedrijfswagen als rijdend reclamebord in te zetten. De stickers zijn weerbestendig en eenvoudig aan te brengen op je voertuig.
Belettering
Belettering
Belettering, ook wel snijteksten genoemd, worden contour gesneden zonder achtergrond zodat alleen het logo of de tekst overblijft op de ondergrond waar je op plakt.
Benzinebestendige stickers
Benzinebestendige stickers
Benzinebestendige stickers zijn geschikt om te plakken in de buurt van benzinepompen en op benzinetanks. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor een omgeving met brandstoffen.
Doming stickers
Doming stickers
Doming stickers hebben een unieke gellaag. Dit geeft de stickers een zeer luxe uitstraling. De gellaag beschermt de stickers tevens tegen krassen en alle weersomstandigheden.
Fluorescerende stickers
Fluorescerende stickers
Fluorescerende stickers zijn gemaakt van felgekleurde fluor materialen, waardoor ze extra goed opvallen.
Glow-in-the-dark stickers
Glow-in-the-dark stickers
Glow-in-the-dark stickers worden ook wel lichtgevende stickers genoemd. De stickers gloeien, na volledig opladen in het licht, 30 minuten na in het donker.
Goedkope stickers
Goedkope stickers
Goedkope stickers zijn verkrijgbaar als vinyl stickers en papieren stickers. De stickers zijn, ondanks de scherpe prijs, nog steeds van een goede kwaliteit.
Hittebestendige stickers
Hittebestendige stickers
Hittebestendige stickers zijn speciaal geschikt voor hogere temperaturen. Ze zijn te gebruiken op ondergronden die erg heet worden, tot wel 120 graden.
Holografische stickers
Holografische stickers
Holografische stickers hebben een hoogglans metallic look met een psychedelische uitstraling. Afhankelijk van de lichtinval krijgen holografische stickers alle kleuren van de regenboog.
Kenplaatstickers
Kenplaatstickers
Kenplaatstickers zijn gemaakt van aluminium en zijn inkrasbaar en intypebaar. Deze stickers worden vaak gebruikt voor technische installaties.
Keuringsstickers
Keuringsstickers
Keuringsstickers worden gebruikt om aan te geven of gereedschap en machines zijn gekeurd. Deze stickers worden ook wel NEN 3140 stickers genoemd.
Krijtbordstickers
Krijtbordstickers
Krijtbordstickers zijn zwarte stickers waar je met standaard schoolbordkrijt of speciale krijtstiften op kunt schrijven en weer kunt wissen.
Machinestickers
Machinestickers
Machinestickers zijn sterk hechtend en slijtvast. Dit maakt ze geschikt om langdurig te plakken op machines of gereedschap.
Magneetstickers
Magneetstickers
Magneetstickers hechten op elke metalen ondergrond. Magneten zijn eenvoudig aan te brengen en even snel weer te verwijderen. In ons assortiment hebben we magneten voor verschillende toepassingen.
Metallic stickers
Metallic stickers
Metallic stickers hebben een luxe uitstraling. Deze materialen zijn verkrijgbaar in zilver, goud en brons.
Milieuvriendelijke stickers
Milieuvriendelijke stickers
Milieuvriendelijke stickers zijn beter voor het milieu omdat ze geen pvc bevatten. Deze stickers zijn te bestellen voor binnen- en buitengebruik.
Muurstickers
Muurstickers
Muurstickers zijn gemaakt van een zelfklevende folie die uitermate geschikt is om op muren te plakken. Met muurstickers kleed je binnen no-time jouw huis of kantoorruimte aan.
Papieren stickers
Papieren stickers
Papieren stickers zijn zoals de naam al aangeeft gemaakt van papier. Dat maakt deze stickers alleen voor binnengebruik geschikt.
Pictogramstickers
Pictogramstickers
Verbod-, preventie-, aanwijzing- of waarschuwingsstickers bestellen? Pictogramstickers zijn er voor veiligheid, signalisatie en informatie-aanduiding.
Raamstickers
Raamstickers
Raamstickers kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden. We bieden verschillende materialen aan voor langdurige toepassingen of voor kortlopende acties.
Reflecterende stickers
Reflecterende stickers
Reflecterende stickers weerkaatsen licht, waardoor ze goed opvallen in het donker wanneer er licht op schijnt.
Slagvaste stickers
Slagvaste stickers
Slagvaste stickers zijn geschikt voor gebruik in ruwe omstandigheden. De stickers hebben een sterk klevende lijmlaag en zijn zeer stootvast.
Stickers op rol
Stickers op rol
Stickers op rol worden op handzame rollen geleverd. Stickers op rol zijn bij grote oplages voordeliger in prijs en handig in gebruik wanneer je de stickers zelf op producten gaat plakken.
Stickervellen
Stickervellen
Bij stickervellen kun je zelf het formaat en de indeling van het vel bepalen. Het is mogelijk om dezelfde sticker meerdere keren op het vel te plaatsen of kies voor diverse formaten en designs op één vel.
Textielstickers
Textielstickers
Textielstickers zijn gemaakt van echt textiel en hebben een goede hechting op kleding en andere stoffen materialen.
Tijdelijke stickers
Tijdelijke stickers
Tijdelijke stickers zijn geschikt voor kortlopende acties. Deze stickers zijn gemakkelijk te plakken en snel weer te verwijderen zonder lijmresten.
Ultra destructable stickers
Ultra destructable stickers
Ultra destructable stickers zijn niet gemakkelijk los te trekken, de sticker brokkelt dan af. Deze stickers worden veel als garantiezegel of sluitzegel gebruikt.
Vloerstickers
Vloerstickers
Vloerstickers zijn te bestellen voor korte of langdurige toepassingen, voor binnen- of buitengebruik. De vloerstickers van Stickerkoning zijn voorzien van een gecertificeerde antisliplaag.
Whiteboardstickers
Whiteboardstickers
Whiteboardstickers plak je op een willekeurige, gladde ondergrond. Ze zijn makkelijk te beschrijven met whiteboardmarkers en makkelijk weer te wissen voor herhaaldelijk gebruik.
Zeefdrukstickers
Zeefdrukstickers
Zeefdrukstickers worden gedrukt in PMS- of huisstijlkleuren. Ook zijn specials mogelijk zoals metallic, fluor, glitter, geur en temperatuurgevoelige inkten.

Assortiment stickers

Hierboven zie je een overzicht van verschillende soorten stickers die wij kunnen leveren. We snappen dat het veel lijkt, maar neem de tijd om verschillende stickers te bekijken. Klik voor meer informatie over een specifieke stickersoort op de blokken.

Heb je toch nog vragen, weet je niet zo goed welke sticker geschikt is voor jouw doel of staat jouw sticker er niet tussen? We denken graag met je mee! Neem dus gerust contact met ons op. 

Afhankelijk van jouw doel adviseren we jou de beste oplossing. Het is zelfs mogelijk om een voorbeeldsticker aan te vragen, zodat je de sticker eerst in het echt kan zien en voelen.

Stickerkoning: dé stickerspecialist

Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 en met onze (al meer dan) 30 jaar ervaring durven we te zeggen dat wij de echte stickerspecialist zijn! We leveren aan zowel bedrijven als particulieren én verzenden gratis in Nederland en België. 

Onbeperkte mogelijkheden

Wij zijn dé specialist in zelfklevend. Stickers zijn inzetbaar voor ontelbare mogelijkheden. We sommen een aantal ideeën voor je op:

  • Bestel bij ons bedrukt tape! Laat je logo drukken op tape om de pakketten voor je klanten extra leuk in te pakken.

  • Begint in jouw winkel binnenkort de SALE? Laat grote SALE raamstickers drukken zodat het duidelijk is voor voorbijgangers dat ze bij jullie voor een leuke prijs kunnen shoppen.

  • Maak je kinderen blij met gezellige plakplaatjes gedrukt op stickervellen! Laat voor een kinderfeestje met bijvoorbeeld het thema unicorn te gekke plakplaatjes drukken voor de kids!

  • Met etiketten op rol kun je jouw zelfgevulde potjes compote mooie etiketten geven, helemaal in jouw stijl.

  • Wil jij geen gedoe? Ga voor onze categorie tijdelijke plakkers! Deze stickers zijn extra makkelijk te plakken en ook weer gemakkelijk te verwijderen. En dit zonder lijmresten! Wat wil je nog meer! 

  • Wil jij reclame maken op je auto? Ga dan voor snijteksten! Snijteksten hebben geen achtergrond waardoor je een mooie strakke bestickering krijgt!

  • Is jouw zoon of dochter bang in het donker? Laat glow-in-the-dark stickers drukken! Plak deze op de muur, het plafond of het bed zodat de kamer nooit helemaal donker wordt in de nacht.

Heb je zelf een leuk idee? Wij denken graag met je mee! Bel op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur naar 040 2 417 417 óf mail naar verkoop@stickerkoning.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij denken graag mee!

  • Klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Productie in eigen drukkerij
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 100% tevredenheidsgarantie