Manieren om een naam sticker te gebruiken

naam sticker

Ga je jouw naam op een sticker laten drukken? Dat is een goed idee! Misschien heb je nog naam stickers in huis slingeren. Stof ze af en ga aan de slag met stickeren. We hebben vast een paar leuke plekken om ze te plakken waar je nog niet aan gedacht had!

Naam sticker voor doopsuiker

Het personaliseren van bedankjes was nog nooit zo gemakkelijk: plak er een naam sticker op! Bestel stickers op rol met de naam van het kersverse kleintje. Of zie hoe jullie huwelijk in steen… Nuja, in een sticker met naam verzilverd wordt. Of het nu gaat om bedankjes voor een huwelijksfeest of doopsuikers, binnen een mum van tijd heb je een onpersoonlijk cadeautje omgetoverd tot een persoonlijk geschenkje!

Nooit meer de foutieve drinkfles mee na de yogales

Steeds meer mensen laten plastic verpakkingen achterwege en vullen een drinkfles met kraantjeswater. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het bespaart ook in de portomonnee. Zo’n drinkfles is niet meer weg te denken uit sportscholen en steeds vaker duiken ze op in het straatbeeld en op de werkvloer. Ze zijn verkrijgbaar in duizend-en-een verschillende kleuren en vormen. Plak je naam om de drinkfles en claim ‘m. Zo raak je’m zeker niet kwijt!

Schoolspullen met naam stickers

Wist je dat sommige scholen en kinderdagverblijven de ouders verplichten om een drinkfles mee te geven met de kroost? Dankzij een naam sticker komt je kind nooit meer naar huis met de foute drinkfles. Uiteraard blijven de stickers ook goed plakken op snoeptrommels en een boterhamdoos. Nu je toch aan het stickeren gaat, personaliseer gelijk ook de schoolboeken.

Voordeur en deurbel personaliseren

Tot slot de praktische tip van Flip. Heb je na al dat stickeren nog stickers over? Personaliseer dan de voordeur en/of deurbel met jouw naam sticker.

Je ziet, de mogelijkheden reiken verder dan datgene waar je eerst aan dacht. Heb jij nog een originele tip? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op