Naamstickers plakken op jouw persoonlijke spullen

Naamstickers plakken op jouw persoonlijke spullen

Nu dat de scholen weer zijn begonnen zullen er weer diverse nieuwe schoolartikelen moeten worden besteld. Met behulp van naamstickers kun je jouw voorwerpen waaronder studieboeken, broodtrommel en laptop markeren met een naamsticker. Zo houdt je jouw spullen snel uit elkaar. Dit is vooral handig wanneer je jouw eigendommen uitleent aan een vriend of vriendin. Denk ook aan spullen die je wel eens door de haast kunt vergeten. De rechtmatige eigenaar kan op die manier snel worden aangewezen! Twijfel niet en bestel vandaag nog jouw naamstickers!

Waarvoor kunnen naamstickers voor worden gebruikt?

  • Het markeren van jouw eigendom op studieboeken met een naamsticker
  • Het beplakken van jouw rugtas met textielstickers met jouw naam
  • Jouw broodtrommel en drinkbeker voorzien van grote naamstickers
  • Een naamsticker kun je ook gebruiken voor op enveloppen te plakken
  • Om te plakken op vershoudbakjes voor in de koelkast

 Wat voor type stickers zijn namen stickers?

Naamstickers kunnen worden gemaakt met diverse type stickers waaronder:

Informeer naar de mogelijkheden waar dat je jouw stickers op wilt plakken. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste type sticker voor de juiste toepassing.

Naamstickers op stickervel

Wil je jouw naamstickers plakken op meerdere eigendommen zoals bijvoorbeeld jouw studieboeken? Maak dan gebruik van stickervellen. Een stickervel is zowel beschikbaar in full color als PMS kleuren. Het voordeel van stickervellen is dat je deze eenvoudig kunt plakken vanaf een a4 en daardoor sneller in staat bent om stickers te plakken op meerdere producten.

Papieren stickers en budget stickers als naamsticker

Papieren stickers zijn goedkoper dan vinyl stickers. Maak gebruik van budget stickers als je een klein budget hebt. Als student kun je beter besparen op school artikelen zodat je geld overhoud voor leuke activiteiten. Wil je naamstickers plakken op geprinte documenten dan kun je dit met papieren stickers aangeven.

Personaliseer jouw naamsticker met een icoontje

Wil je naast jouw naam ook graag een afbeelding toevoegen in de vorm van een icoontje of wil je nog extra tekst op de sticker zetten? Stickerkoning biedt je diverse mogelijkheden om jouw sticker te personaliseren.

Bestel vandaag nog jouw naamstickers bij Stickerkoning.nl!

Neem contact met ons op