Nieuw in ons assortiment: Straat asfalt vinyl 6 maanden vloer stickers.

Nieuw in ons assortiment vloerstickers: Straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers

De ontwikkelingen rondom Corona hebben er voor gezorgd dat we gezamenlijk moeten gaan wennen aan onze nieuwe 1,5 meter samenleving. Dit wennen heeft te maken met aanpassingen in onze manier van omgaan met elkaar. Van het bezoeken van winkels, als wel met familie en vrienden gaan uiteten in een restaurant, tot het brengen van een bezoek aan de kapper. We lopen in en uit en zullen allen op onze beurt moeten wachten.

Als ondernemer wil je jouw klanten immers zo goed mogelijk op een verantwoorde wijze van dienst zijn. De toestroom van klanten naar en vanuit jouw bedrijfspand zoals een winkel, restaurant of supermarkt moet in goede banen worden geleid.

Speciale slijtvaste vloer stickers straat asfalt vinyl

Stickerkoning heeft onlangs een nieuw product gelanceerd: straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers. Dit zijn speciale vloerstickers voor hechting op moeilijke oppervlaktes zoals op asfalt tegels en plaveisel. De straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers zijn mat vinyl en zijn in full color beschikbaar. De straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers zijn slijtvast voor 6 maanden en UV bestendig.

Je kunt eenvoudigweg een wachtrij aangeven met straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers op de bestrating voor jouw pand. Deze straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers kunnen naar gewenste grootte worden gemaakt in ieder gewenste oplage.

De klantenstroom wordt op deze manier letterlijk in goede banen geleid. Kies als ondernemer voor kwalitatief hoogwaardige vloerstickers van Stickerkoning om klanten optimaal te kunnen begeleiden naar en vanuit jouw bedrijfspand.

Voordelen van straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers:

  • Hecht op moeilijke ondergronden
  • UV bestendig
  • Minimaal 6 maanden slijtvast
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Full color

Straat asfalt vinyl vloerstickers vandaag nog bestellen

Bestel je straat asfalt vinyl 6 maanden vloerstickers vandaag nog in onze webshop!

Neem contact met ons op