Jouw knappe kop op een pasfoto sticker

sticker pasfoto

Jouw pasfoto in stickerformaat? Wij weten wel raad met die knappe kop van jou. Bestel bij ons jouw pasfoto sticker.

Pasfoto sticker voor officiële documenten...

Om officiële documenten aan te vragen is vaak een pasfoto vereist. Dankzij die foto is er een visuele controle die jouw naam met jouw gezicht verbindt. Je kunt niet onder een pasfoto uit bij het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart. Ook bij het bestellen van een OV-kaart en een rijbewijs is de pasfoto een absolute must. Maak de wereld echter nog een stukje mooier. Plak de pasfoto sticker op een sollicitatie of curriculum vitae. De foto met jouw knappe kop als sticker bestellen is niet alleen handig voor officiële documenten. Jij mag er best wezen!

… maar ook voor je lief!

Wie verdrinkt er in jouw ogen? Jouw liefje natuurlijk. Geef je vriend(in) een pasfoto sticker om altijd bij zich te dragen. Waarom daar stoppen? Geef er ook eentje aan je ouders of grootouders, zodat ze je niet alleen in je hart, maar ook in bijvoorbeeld een portefeuille dragen. Of op een telefoonhoesje. Doe je naasten een plezier met jouw knaptoet.

Uitnodigingen versturen met jullie beeltenis

Met snelle plakkers personaliseer je jullie save the dates, trouwuitnodigingen, bedankjes, maar ook kerstkaarten en verjaardagskaarten. Poseer voor de camera, houdt enkele attributen in de aanslag en schiet jullie leukstekiekjes. Bestel bij ons het stickervel met jullie foto’s of in grotere getalen op rol.

 

Heb je raad nodig over de geschikte afwerking of beschermingslaag? Wij helpen je graag verder. Stuur ons een berichtje.

Neem contact met ons op