It is the season voor plakletters en letter stickers

plakletters

Laat jouw winkel etalage opvallen! It is the season. Lees drie verrassende redenen om aan de slag te gaan met plakletters en letterstickers.

Elk seizoen heeft zijn charmes... En zijn shop momenten! Vanaf het prille begin van de winkelopening tot een uitverkoop, valentijn, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis,... In elke maand kan wel een actie verzonnen worden. En dankzij plakletters en letter stickers speel jij als winkelier kort op de bal. En tegen een laag budget! Lees snel verder en ontdek alle verrassende redenen om vandaag nog aan de slag te gaan met letter stickers.

Speel kort op de bal bij elke shop gelegenheid

In een flits tover jij jouw etalage of interieur om tot een ware eye catcher. Of je nu de weloverwogen naam bij de opening van je winkel extra in de verf wilt zetten, kortingen wenst aan te kaarten, of simpelweg voorbijgangers wilt laten genieten van de sfeer van het seizoen: dankzij plakletters speel je kort op de bal van elke gelegenheid. Wij leveren letter stickers aan als snijteksten. En op maat gemaakt! Elk lettertype kunnen wij aan. Geen tekst is ons te min om uit te snijden, optimaal voor binnen- en buitengebruik!

Originaliteit valt op in de winkelstraat

Jij met je creatieve brein bedenkt de mooiste slogans en visuals. Laat je creativiteit de vrije loop. Jouw winkelpand wordt de origineelste in de straat. Steek je etalage creatief in rondom de boekenweek, plak bijvoorbeeld een pakkend gedicht op de etalage tijdens de Dag van het Gedicht. Of laat de menu van jouw horecazaak terugkomen op de muur, zet de maandelijkse specials in de kijker,... Onze snijteksten beperken zich niet tot teksten. Wij snijden ook figuren. Denk aan sinterklazen, pieten, kerstballen, hartjes, … . Kortom: je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er voor jou een snijtekst van!

Budgetvriendelijke plakletters

Je hoeft geen dure attributen aan te schaffen om op te vallen. Plakletters zijn een budgetvriendelijke manier om jouw etalage of interieur in het oog te laten springen. Dankzij Stickerkoning wordt jouw winkel of horecapand het paradepaardje in de winkelstraat! Meer weten? Contacteer ons voor de mogelijkheden of kijk hier.

Neem contact met ons op