Simpele tips om stickers te verwijderen van glas

Stickers verwijderen van glas

Ben je op zoek naar simpele tips om stickers te verwijderen van glas? Lees snel onze slimme tips en ontdek het alternatief.

Hoe kan je stickers verwijderen van glas?

Om stickers te verwijderen van glas heb je de volgende zaken of middelen nodig:

  • een haardroger om de sticker op te warmen. Zo laat hij gemakkelijk los;
  • gebruik een mesje om de sticker los te krabben in combinatie met de haardroger;
  • nagellakverwijderaar, aceton of afwasmiddel om de eventueel achtergebleven stickerresten te verwijderen van glas;
  • optioneel, wanneer je stickers van ruiten af hebt gehaald kan je de ramen poetsen zodat ze weer glinsteren als weleer.

Het alternatief zonder lijm

De perfecte raamsticker bestaat! Heb je een winkel of zoek je opvallende raamdecoratie om bijvoorbeeld tijdelijke acties of een geboorte in de verf te zetten? Dan kan je beroep doen op statische stickers. Zo’n sticker plakt namelijk zonder lijm tegen de winkelruit. Geen gedoe meer om stickers of de resten ervan van de ramen af te krijgen zoals beschreven in bovenstaande tips. De statische sticker vormt het perfecte alternatief. Hij blijft goed plakken op de ramen met behulp van statische elektriciteit. En als je ze wilt verwijderen dan doe je dat gemakkelijk door een randje los te heffen en de sticker te verwijderen. Ideaal dus om tijdelijke acties in de verf te zetten of om je raam in een ander jasje te steken.Tijdens de solden bijvoorbeeld.

Nog meer tips om lijm-of stickerresten tegen te gaan?

Een sticker verwijderen van glas vormt nu voor jou een fluitje van een cent. Én je bent een stuk wijzer geworden over hoe je stickerresten op glas kan voorkomen. Ben je er benieuwd naar hoe je snel en veilig stickers of sticker- en lijmresten van andere oppervlakken krijgt? Neem eens een kijkje bij onze eerdere tips: lijm verwijderen uit kleding of stickers verwijderen van de auto.

 

Neem contact met ons op