Social distancing stickers

Social distancing stickers | Stickerkoning.nl

Vandaag de dag komen we steeds meer social distancing stickers tegen, onder andere zien we deze stickers in op de deuren van cafés en restaurants en op terrassen. Ook zien we deze in de vakantieperiode bij campings, hotels en appartementen. Dit zijn social distancing stickers zijn er speciaal voor bedoeld om mensen erop te attenderen om onderling afstand te houden. Ondanks de versoepeling van de regels is het nog altijd belangrijk de regels rondom Corona na te leven. De genomen 1,5 meter afstand maatregel is zichtbaar door vloerstickers bij rijen voor kassa’s en ook de onderlinge afstand van tafels op terrassen. Als gevolg van de maatregelen zul je steeds meer social distancing stickers zien.

Wat voor type stickers zijn social distancing stickers?

Social Distancing stickers zijn er in vele soorten, formaten en types, enkele voorbeelden zijn:

De overeenkomst tussen deze stickers is dat al deze soorten stickers minimaal 3 jaar UV bestendig zijn en geschikt zijn voor binnen en buiten.

Waar let je op bij het ontwerpen, bestellen en plakken van social distancing stickers?

  • Het is belangrijk om je eerst te bedenken voor welke toepassing je de social distancing stickers wilt gaan inzetten en op wat voor oppervlak de stickers worden geplakt. Binnen of buiten gebruik?
  • Welke boodschap, herinnering of waarschuwing wil je overbrengen, mogelijk in de vorm van een pictogram? Tip: Verplaats je in de doelgroep om de juiste boodschap over te dragen.
  • Waar ga je de social distancing stickers op plakken?
  • Denk ook aan de hoeveelheid stickers. Je kunt stickers per stuk bestellen, maar ook in meerdere oplage waarbij mogelijk staffelkorting van toepassing is.

Stickerkoning kan je informeren om de juiste keuze te maken. Een aantal aandachtspunten die relevant zijn bij de keuze voor toepassing zijn slijtvast, UV bestendig en weerbestendig.

Waar kun je social distancing stickers toepassen?

Op vloeren, ramen, etalages, ingangen van gebouwen en bij de kassa’s in de supermarkt, kortom de mogelijkheden zijn enorm. Of dat de sticker nu ter waarschuwing of herinnering is, kies een geschikte plaats waar de sticker opvalt.

Hoe herken je een social distancing sticker?

Over het algemeen wordt er van stickers verwacht; hoe beter stickers opvallen des te groter de kans is dat het uiteindelijk doel wordt bereikt. Zorg ervoor dat de social distancing sticker goed opvalt en de  boodschap duidelijk wordt overgebracht. Het is belangrijk dat het voorbijgaand publiek de sticker in een oogwenk opmerkt en binnen enkele seconden snapt wat de intentie is van de sticker.
Om een boodschap over te brengen kan gebruik worden gemaakt van beeld, in de vorm vanvan pictogrammen, zoals dit bij pictogramstickers wordt toegepast. Met behulp van eenvoudige illustraties wordt direct duidelijk wat de boodschap is die moet worden overgebracht aan de doelgroep(en).

Bekijk het assortiment stickers en kies een type social distancing sticker die aan jouw eisen voldoet. We bieden je de mogelijkheid de geschikte type sticker te personaliseren geheel naar jouw huisstijl. Neem vrijblijvend contact op met Stickerkoning voor meer informatie over social distancing stickers.

Neem contact met ons op