Spaarzegels plakken voor spaaracties

Spaarzegels plakken voor lucratieve spaaracties

Bied jouw klanten een extra service aan door met spaarzegels te sparen voor interessante spaaracties. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsactie op een selectie van goed lopende producten. Spaarzegels kunnen met behulp van een stickerrol eenvoudig worden uitgedeeld aan klanten en vervolgens worden geplakt op een spaarkaart. Vaak zie je spaarzegels terug bij supermarkten en tankstations. Indien je lucratieve spaaracties bedenkt bind je (potentiële) klanten met jouw bedrijf. Spaarzegels worden al jaren succesvol ingezet bij spaaracties.

Wat voor spaaracties zijn interessant om spaarzegels te sparen?

Over het algemeen worden spaarzegel gebruikt voor het sparen op korting op producten.
In enkele gevallen van spaaracties kun je een volle spaarkaart inleveren voor gratis producten.

Denk onder andere aan:

  • spaarzegels voor uitjes zoals dierentuinen, pretparken, restaurants
  • spaarzegels voor keukenbenodigdheden
  • (gratis)producten of korting op het productassortiment
  • gratis promo artikelen

Zo zijn er nog veel meer doeleinden te bedenken...
Richt jouw spaaractie op jouw doelgroep(en) en productaanbod.

Waarom zijn spaarzegels belangrijk?

Afhankelijk van de klanten van jouw bedrijf kun je klanten een toegevoegde waarde aanbieden door spaaracties te bedenken. Bedenk wat jouw klant (de doelgroep) nodig heeft of goed kan gebruiken. Vooral ouders van kinderen en kinderen zijn vaak een geschikte doelgroep voor spaaracties. Vaak omdat dergelijke spaaracties bij boodschappen worden gedaan. Maar bedenk ook hoe je een spaaractie kunt inzetten voor jouw bedrijf en klanten. Spaarzegels zorgen voor extra branding van jouw bedrijf. Zorg er zodanig voor dat het bedrijfslogo op de spaarzegel wordt gedrukt..

Wat voor soort stickers zijn spaarzegels?

Spaarzegels zijn etiketten op rol, een zelfklevend etiket dat makkelijk kan worden geplakt op een spaarkaart. Een goedkopere variant zijn papieren stickers.

Informeer naar de mogelijkheden. Stickerkoning adviseert je graag over de juiste type sticker voor de gewenste toepassing.
Spaarzegel stickers kun je eenvoudig bestellen bij Stickerkoning.nl!

Neem contact met ons op