Stickers bestellen bij Stickerkoning

Stickers-bestellen-raamstickers-Stickerkoning

Je bent bij Stickerkoning aan het juiste adres voor stickers bestellen. Voor alle mogelijke toepassingen, stickers op maat, voor binnen en buiten, wij hebben het allemaal. Met al die verschillende mogelijkheden en toepassingen, is het erg handig om te weten welke sticker het beste bij jouw vraag of opdracht past. In deze blog vertellen we je meer over verschillende soorten stickers en waar je op kunt letten als je stickers wilt bestellen.

Stickers bestellen in alle soorten en maten

Je hebt stickers in allerlei vormen, materialen en maten. Waarvoor wil jij stickers bestellen? Dat is een belangrijke vraag, want het antwoord bepaalt voor een groot deel welk materiaal en type sticker het meest geschikt is. Bij Stickerkoning hebben we een groot assortiment stickers, daar zit vast ook wat voor jou tussen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere magneetstickers, fluorstickers, vinyl stickers, domingstickers, textielstickers, super sterke ultra destructable stickers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar zoals eerder aangegeven is het belangrijk om te weten waar je de stickers voor wilt gebruiken, zodat je de juiste sticker van het juiste materiaal kiest. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan denken wij natuurlijk graag met je mee. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je met stickers bestellen.

Voor verschillende toepassingen stickers bestellen

Wil jij een mooie etalagesticker om een tijdelijke aanbieding onder de aandacht te brengen, jouw interieur een update geven met interieurstickers of logo stickers voor de promotie van jouw bedrijf? Het kan allemaal. Voor al deze toepassingen kun je stickers bestellen bij Stickerkoning. En dat niet alleen. Denk bijvoorbeeld ook aan Corona stickers, nu erg actueel.

Waar let je op bij stickers bestellen?

Er zijn verschillende dingen om op te letten bij het bestellen van stickers. Je wilt geen sticker die toch niet goed plakt of net niet de juiste vorm heeft. Met deze checklist moet dat goedkomen en bestel jij zonder problemen de juiste sticker.

  1. Bepaal voor welk doel je stickers wilt bestellen.
  2. Bepaal de vorm en het formaat van de stickers.
  3. Check de ondergrond van de stickers en kies voor het type sticker dat hier het beste bij past.
  4. Let op de afwerking van je sticker. Een sticker voor buiten moet ook tegen uv-licht en regen kunnen. Voor een vloersticker is een antisliplaag wel handig, je wilt liever geen valpartijen.
  5. Lever je ontwerp aan volgens de aanleverspecificaties en let op de snijmarge en resolutie van je ontwerp.

Soms is het fijn om eerst een voorbeeld te zien voor je een bestelling plaatst. Dat is bij ons geen enkel probleem. Vraag een monster aan en wij sturen je een voorbeeld toe.

Stickers bestellen, hoe doe je dat?

Stickers bestellen is zo gepiept bij Stickerkoning. Bestel direct jouw stickers op de website of vraag een offerte aan voor een op maat bestelling. Ook over de levertijd hoef jij je geen zorgen te maken. Wij bezorgen onze orders doorgaans binnen 6 werkdagen. Heb je nog vragen of wil je hulp bij het plaatsen van jouw bestelling, ons team staat voor je klaar.

Neem contact met ons op