Stickers met logo, branding voor je bedrijf

Stickers met logo, branding voor je bedrijf

Promoot je bedrijf eens met stickers. Daar heb je vast wel eens over nagedacht. Sommige bedrijven gebruiken flyers, bedrukte pennen voor op beurzen of billboards langs de weg. Wat dacht je van stickers met logo?

Promoot je bedrijf eens met stickers. Daar heb je vast wel eens over nagedacht. Sommige bedrijven gebruiken flyers, bedrukte pennen voor op beurzen of billboards langs de weg. Wat dacht je van stickers met logo? Heel eenvoudig en zeker niet minder effectief. Het meest fijne van stickers met logo is dat deze elke gewenste vorm kunnen krijgen, van ronde transparante stickers tot stervormige vinyl stickers. Kies uit stickers voor buitengebruik of stickers binnen.

Stel je eens voor dat je een opening hebt van een nieuw pand. Een ludieke aankleding kan worden gerealiseerd door vloerstickers waar het bedrijfslogo op staat in de vorm van voetstappen om de richting naar het pand aan te duiden. Of je zit bij een studentenvereniging en na de vakantieperiode beginnen de intro’s. Hoe leuk is het als je stickers met logo laat bedrukken die je kan uitdelen of kan plakken door heel de stad of als textielstickers kan bevestigen op de shirts van de feuten. De mogelijkheden zijn oneindig. Laat je eens inspireren en bekijk de verschillende sticker mogelijkheden.

Klantenbinding met stickers

En wat te denken van stickers bij, in of op verpakkingen? De gemiddelde Nederlander geeft steeds meer geld uit tijdens het winkelen online. En alle bestellingen moeten worden verstuurd. Vol verwachting zitten de klanten dan te wachten op het pakketje. Het is een echt kadootje. Waarom maken we het dan niet nog leuker voor de klant? Denk eens aan een unieke sticker waarmee de verpakking wordt dichtgeplakt of een met logo bedrukte sticker bij de bestelde goederen voor de ultieme branding van je merk of bedrijf. Dit doen steeds meer webshops zodat klanten ook een volgende keer bij jou bestellen.

Logo op stickers als promotiemateriaal

Uiteindelijk worden de stickers ingezet als promotiemateriaal. Dat betekent ook dat stickers met eigen logo moeten vertegenwoordigen waar het product of het bedrijf voor staat. Pas dan creëer je de juiste promotie. Stickerkoning kan hierover meedenken. Wij weten precies welke soort stickers het beste past bij de juiste promotievorm van je bedrijf of product. Wil je stickers met logo bestellen? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op