Stickers op rol bestellen? Dit zijn de mogelijkheden

Stickers op rol bestellen? Dit zijn de mogelijkheden - Stickerkoning

Stickers op rol kennen vele toepassingen. Ze zijn heel handig als promotiemateriaal, om verpakkingen te labelen, als cadeaustickers of voor veiligheid op machines en gereedschap. Wat je misschien nog niet wist is dat stickers op rol in diverse uitvoeringen te bestellen zijn. Maar wanneer bestel je nu wat? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

1. Papieren stickers op rol 

Papieren stickers op rol zijn een goede budget-vriendelijke optie wanneer je snel en eenvoudig al jouw verpakkingen of producten een mooie professionele look wilt geven. Papieren stickers zijn geschikt voor binnengebruik en mogen niet in aanraking komen met water of andere vloeistoffen. Binnen ons assortiment aan papieren stickers op rol heb je nog de keuze uit de volgende extra opties:

Stickers op rol met een foliedruk

Foliedruk is een techniek waarbij onder hoge druk een folie op de sticker gedrukt wordt.Dit kan een metaalfolie in bijvoorbeeld zilver of goud zijn, maar ook een kleurfolie. De folie geeft jouw stickers een luxe uitstraling waardoor ze extra mooi tot hun recht komen als reclame of promotie op artikelen.

Stickers op rol geschikt voor thermal-transfer

De thermal-transfer techniek is heel geschikt voor stickers die lang mee moeten gaan, zoals barcodestickers. Thermische transfer werkt met een lint dat verwarmd wordt op de plekken waar de bedrukking moet komen. Deze methode zorgt voor strakke lijnen en een krasvaste sticker.

Stickers op rol met full color print

Onze hoogwaardige full color printers maken het mogelijk om jouw stickers in elk gewenst ontwerp en in elke mogelijke kleur te printen. Wij zorgen ervoor dat de stickers perfect aansluiten bij jouw ontwerp en huisstijl. 

2. Plastic stickers op rol

Plastic stickers op rol zijn water- en olieafstotend. Dit maakt ze heel geschikt om te plakken op ondergronden die nat worden of olie bevatten (denk aan schoonheidsproducten, crèmes etc.) Plastic stickers zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en te bestellen met foliedruk en in full color print.

Stickers op rol bestellen?

Je kunt etiketten (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte op.

Neem contact met ons op