Stickers voor buiten nodig? Hier moet je rekening mee houden

Stickers voor buiten nodig? Kies voor Stickerkoning!

Stickers worden natuurlijk niet alleen binnenshuis gebruikt. Heb jij wel eens geteld hoeveel stickers je tegenkomt tijdens een rondje door jouw stad of dorp? Op ieder elektriciteitskastje of elke lantaarnpaal prijkt wel een sticker met een bepaalde boodschap. Niet alleen voor de fun, maar ook zakelijk worden outdoor stickers veel gebruikt. Bijvoorbeeld als reclame op een winkelpui, als informatievoorziening of om de weg te wijzen tijdens een outdoor evenement.

Outdoor stickers kiezen

Wil je een sticker die geschikt is voor buiten en zon, wind, vocht en regen kan doorstaan? Kies dan voor een vinylsticker. Al onze vinylstickers zijn zonder beschermlaag geschikt voor buitengebruik en ± 3 jaar weerbestendig. Je hebt bij het bestellen van deze outdoor stickers nog de mogelijkheid om te kiezen voor een extra afwerklaag om de stickers extra te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Afwerking met laminaat

Als je kiest voor een extra afwerkingslaag, laminaat of coating genoemd, zijn er een aantal opties. Een UV coating zorgt ervoor dat je stickers voor buiten een jaar langer beschermd worden tegen de effecten van zonlicht. Daarnaast krijg je stickers met een UV coating niet zomaar verwijderd. Schoonmaakmiddelen zoals thinner aceton enzovoorts hebben geen vat op de beschermlaag. Naast UV coating bestaat er ook nog een glanzende, matte of vloerlaminaat. Deze beschermt je outdoor stickers extra goed tegen krassen en andere slijtage. Vloerlaminaat heeft als extra voordeel dat het een antisliplaag bevat waardoor mensen niet kunnen uitglijden over je sticker.

Ook voor oneffen ondergrond

Helaas is niet elke ondergrond buiten even vlak. Gelukkig heeft Stickerkoning ook hier een oplossing voor. Onze vinylstickers met polymeer vormen zich eenvoudiger om oneffen ondergronden en zijn dus heel geschikt om buiten te gebruiken.

Bestel vandaag nog jouw stickers voor buiten

Onze vinylstickers zijn geschikt voor buiten maar natuurlijk ook voor binnen gebruik. Bestel ze eenvoudig en snel in onze webshop. Heb je vragen of specifieke wensen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op