Tegelstickers: vind je interieur opnieuw uit

Vergeet sloopwerk om een nieuw interieur te creëren. Tegelmuren worden je beste vriend. Ontwerp een tegelsticker en druk een nieuwe stempel op het interieur.

Bedenk je eigen tegeltjeswijsheid

Houd je wel van een woordspeling op zijn tijd en bedenk je de mooiste woordgrapjes? Laat ze op een tegelsticker figureren en deel jouw spitsvondigheid met de wereld. Ze plakken zonder lijmresten op een vlakke ondergrond! Houd ze voor jezelf.... Of niet! Jouw tegeltjeswijsheid is ook een leuk en uniek cadeau om te geven.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, waarom plakt er een snor aan mijn neus onderkant?

Een statische sticker plakt op een tegel, maar even gemakkelijk op een spiegel! Elke vlakke ondergrond is ideaal om de tegelsticker te plakken. Een snorretje, brilletje of duivelshoorntjes vormen een leuke touch aan jouw spiegel. Of p(l)ak je het lieflijk aan met een liefdesboodschap? Onze tegelstickers zijn te gebruiken op ramen, tegels én spiegels.

Hippe badkamertegels

Chillen in een bad met een boeddha. Hoe zen wil je het hebben? Vanaf de tegelsticker waakt hij over je en wuift hij je rust toe. Of ga je voor bohemian met een marokkaans motief op de sticker? Wanneer je bent uitgekeken op detegels in jouw badkamer bieden de statische stickers een perfecte uitkomst. Ze laten geen lijmresten achter en kan je dus ook gemakkelijk wisselen. Zo ben jij steeds mee met de laatste interieurtrends, zonder breek- of sloopwerk!

De ideale tegelsticker in ons gamma is de statische sticker. Leer er meer over.

 

Neem contact met ons op