Textielstickers

Textielstickers van Stickerkoning als naambadge

Textielstickers zijn stickers, zoals de naam al doet vermoeden, stickers die speciaal gemaakt zijn voor een textiele ondergrond. Denk daarbij aan kleding, maar ook aan rugzakken, petten, stoffen schoenen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Textielstickers hebben een aantal unieke eigenschappen en zijn voor verschillende toepassingen geschikt. Stickerkoning geeft je aantal voorbeelden en legt uit wat deze stickers zo bijzonder maakt.

De eigenschappen van textielstickers

Het is geen verrassing dat textielstickers goed plakken op kleding en andere stoffen, maar textielstickers hebben nog meer bijzondere eigenschappen.

  • Textielstickers blijven maximaal 12 uur goed plakken.
  • In alle vormen en maten verkrijgbaar.
  • Zijn geschikt voor zeefdruk PMS kleuren en full color print.
  • Zonder lijmresten gemakkelijk te verwijderen.
  • Ook geschikt voor outdoor- en sportkleding.

Textielstickers op beurzen en evenementen

Textielstickers worden veel gebruikt als naambadge. Dat is ook niet gek, want een textielsticker als naambadge is super handig. Voor beurzen en evenementen zijn textielstickers een goed alternatief voor het naamkaartje. Een ander voordeel is dat je geen gebruik hoeft te maken van badges met een speldje, waardoor kleding niet onnodig beschadigd wordt door het prikken van gaatjes. Kies voor blanco stickers waar je zelf de naam opschrijft of ga voor voorbedrukte textielstickers met bijvoorbeeld naam, functietitel of bedrijfslogo. Je kunt het natuurlijk ook grootser aanpakken met een kleurrijke opvallende opdruk voor op personeelskleding tijdens evenementen en festivals. Er zijn voldoende opties.

Textielstickers voor de kleintjes

Wist je dat textielstickers ook heel handig zijn voor kinderen? Denk bijvoorbeeld aan het labelen van jassen of gymkleding voor op school of het kinderdagverblijf. En wil je graag duidelijk maken welke kinderen bij welke groep horen tijdens kinderfeestjes, schoolreisjes en andere uitstapjes? Dan is een textielsticker met bijvoorbeeld een telefoonnummer en het schoollogo een uitkomst. Zo raken de kleintjes die in hun eentje op avontuur gaan niet zoek, wel zo fijn voor de juf en natuurlijk de ouders!

Lees meer over de textielstickers van Stickerkoning of bestel direct jouw stickers via onze webshop. Niet alle informatie gevonden die je zocht? Dat geeft niets! Stickerkoning geeft je graag advies. Stel je vraag via het contactformulier of neem direct contact met ons op.

Neem contact met ons op