Veilig de weg op in de winter: kies voor reflecterende stickers

Veilig de weg op in de winter: kies voor reflecterende stickers

In de herfst en winter is het in de ochtend pas laat licht en ’s avonds weer vroeg donker. Dat betekent in het donker of de schemering de weg op naar school of werk. Niet gek dat er in de winter meer ongelukken gebeuren! Goed zichtbaar zijn in het verkeer is dan ook voor iedereen die de weg op gaat van belang. Reflecterende stickers helpen hierbij.

Wat is een reflecterende sticker?

Een reflecterende sticker is een sticker die bestaat uit retroreflecterend vinyl. Dit materiaal heeft dezelfde eigenschappen als bijvoorbeeld verkeersborden. Dankzij de verdeling in hele kleine vakjes weerkaatsen reflecterende stickers het licht naar alle kanten. Verwar een reflecterende sticker niet met een glow-in-the-dark sticker, deze geeft wel licht in het donker maar weerkaatst het licht niet. 

Houd kinderen veilig in het verkeer

Met de reflecterende stickers van Stickerkoning stuur je je kroost met een gerust hart de weg op, ook in de donkere winterdagen. Onze reflecterende stickers zijn geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren. Ze blijven goed kleven op zowel fietsen, kleding of schooltassen. Laat je kinderen hun fantasie gebruiken: wie heeft de mooiste reflecterende fiets? Laat ze zelf hun stickers ontwerpen en plak ze op spaken, velgen, stuur, spatborden en ga zo maar door.

Andere toepassingen

Ook als je niet met de fiets naar school of werk gaat is het belangrijk dat je zichtbaar bent in het donker. Wil je ’s avonds even een rondje hardlopen of je hond uitlaten? Plak de reflecterende stickers op je eigen sportkleding of de halsband van je viervoeter. Of gebruik reflecterende stickers op je kinderwagen, caravan, auto, motor, scooter of als waarschuwings- of reclamesticker.

Welke kleuren voor een reflecterende sticker?

We kennen reflecterende stickers vaak vooral in de kleuren geel, rood of wit. Maar eigenlijk is alles mogelijk. Je kunt bij het bestellen van je reflecterende stickers zelf een ontwerp maken of uploaden. Hierbij kun je helemaal zelf kiezen welke kleuren je wil gebruiken. En ja, zelfs zwart is mogelijk!

Bestel vandaag nog jouw reflecterende stickers

Heb je specifieke wensen, vragen of wil je reflecterende stickers bestellen die niet in onze online shop staan? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op