Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Verwelkom de nieuwe spruit met een raamsticker

Verwelkom de nieuwe spruit met een raamsticker

Je hebt ze misschien al eens in het straatbeeld gezien: de raamsticker geboorte. Op feestelijke wijze wordt de jonge spruit verwelkomd in de buurt. In één oogopslag wordt duidelijk wie erbij is gekomen, want de raamstickers zijn personaliseerbaar. Zo een sticker is ideaal voor ouders zonder voortuin. Terwijl kersverse ouders met een tuin zich geen zorgen hoeven te maken over platgetrapte plantjes bij het plaatsen van een houten bord. De raamsticker is perfect te personaliseren met je eigen ontwerp. Zo kan je bijvoorbeeld de stijl van het geboortekaartje doortrekken naar de raamdecoratie.

Welkom in de buurt

Als kersverse ouder ben je trots op het nieuwe leven in je midden. Uiteraard wil je dat nieuws delen met de hele wereld. Of heb je in je vrienden- of familiekring een pasgeboren baby en je wilt de ouders verrassen? Met de personaliseerbare raam stickers bepaal je zelf hoe hij eruit komt te zien. Zo’n sticker is ook nog beschermd tegen weer en wind. Op de plakkant bevindt zich namelijk ook de kant van de opdruk. Dus je plakt ‘m aan de binnenkant van het raam, zodat hij aan de buitenkant zichtbaar is. Er bestaan zelfs dubbelzijdige raamstickers. Die zijn leesbaar vanaf je zowel de binnen- als vanaf de buitenkant.

Raamsticker geboorte voor jongens en meisjes

Een raamsticker om de geboorte aan te kondigen is geschikt voor iedereen. Wil je een roze of een blauwe opdruk? Of houd je het liever neutraler? Een raamsticker is perfect personaliseerbaar en vaak al te bestellen vanaf 1 stuk. Wanneer je een raamsticker gaat bestellen voor de geboorte, krijg je de keuze uit een “aslan”-laag. Wat is dat? Aslan is de tussenlaag in de sticker die ervoor zorgt hij voor 100% dekt. wil je dus niet dat de opdrukt doorschemert? Dan opteer je best voor een opdruk op stickervel met een aslan tussenlaag.

Het laatste nieuws

Nooit meer gereedschap kwijt met gereedschapsstickers
Nooit meer gereedschap kwijt met gereedschapsstickers

Efficiëntie en nauwkeurigheid zijn essentieel in de wereld van gereedschap en machines. In de...

Vier de lente met vrolijke paasstickers
Vier de lente met vrolijke paasstickers

Feestdagen zijn het perfecte excuus om eens extra uit te pakken met versiering in en rondom je...

Unieke stickers voor de kinderkamer
Unieke stickers voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar unieke muurdecoratie voor de kinderkamer of babykamer? Met stickers voor de...