Verwijderbare stickers plakken met easy dot stickers als zelfklevende sticker

Verwijderbare stickers plakken met easy dot stickers als zelfklevende stickers

Nieuw in ons assortiment: easy dot stickers! Als je stickers gaat gebruiken met als intentie deze te gaan hergebruiken op een andere plaats dan is het slim om te kiezen voor easy dot stickers als verwijderbare stickers. Zelfklevende stickers van vinyl zijn ideaal te hergebruiken.

Wat zijn easy dot sticker?

Easy dot stickers zijn gemaakt van een zelfklevend vinyl, een monomere folie en kenmerkt zich als verwijderbare stickers. De lijmlaag bestaat uit dotjes en is eenvoudig van het oppervlak te verwijderen en te verplaatsen zonder lijmresten achter te laten. Miniscule bubbeltjes zorgen voor een goede hechting aan het oppervlak waar de easy dot sticker op wordt geplakt en heeft daardoor een zelfklevende eigenschap.

Op welke ondergronden zijn easy dot stickers geschikt?

Er zijn tal van situaties te benoemen waarbij het wenselijk kan zijn dat stickers eenvoudig te verwijderen zijn zonder lijmresten achter te laten en deze vervolgens op een andere plaats geplakt worden. Beschik je over een glazen toonbank of etalage? Profiteer dan van de voordelen van easy dot stickers!

Easy dot vloerstickers hechten zich goed aan gladde oppervlaktes. Denk aan het gebruik van zelfklevende stickers te gebruiken bij sale en verkoopacties in de vorm van easy dot raamstickers voor hechting op glazen oppervlaktes zoals op toepassing van winkelruiten, of op vensters van toonbanken en etalages in showrooms.
Let op: niet alle raamstickers zijn van het type: easy dot stickers. Er bestaan ook vinyl raamstickers, welke moeilijk te herplakken zijn.

Zelfklevende stickers voor de plaatselijke ondernemer

Een bakkerij heeft vaak een groot assortiment van broodjes en gebak. Met behulp van een easy dot sticker kunnen klanten eenvoudig aangegeven welke producten zij willen hebben. Denk ook als eigenaar van een slagerij hoe je je vlees assortiment beter kan presenteren door gebruik te maken van zelfklevende stickers op de toonbank. Denk ook aan het gebruik van kleuren om onderscheid van producten aan te geven.

Bij cafetaria’s kan gebruik gemaakt worden van het aangeven van diverse ingevroren producten in de vorm van een productsticker op de beglazing van de koeling. Een verwijderbare sticker heeft het grote voordeel dat je deze eenvoudig kan verwijderen en hergebruiken. Goed voor de portemonnee en het milieu! Slim inspelen op de doelgroep, de klant die bijvoorbeeld vegetariër is of intolerant is voor bepaalde ingredienten in de vorm van lactose intolerantie. Jouw producten helder gepresenteerd en gesorteerd voor de doelgroep. Kies voor een duurzame investering met easy dot stickers!

Zo kun je als klant snel eenvoudig aanwijzen en benoemen welke producten je wilt hebben, aangezien dit bij sommige producten niet altijd goed te zien vanaf de buitenkant om welk specifiek product het nu daadwerkelijk gaat.

Easy dot stickers als hergebruikte stickers op maat met zelfklevende werking

Wil je graag zelf een verwijderbare stickers laten maken dan ben je bij Stickerkoning aan het juiste adres. Stickerkoning helpt je graag verder verder met het kiezen van de juiste type sticker voor de juiste toepassing.

Bestel easy dot stickers bij Stickerkoning.nl!

Neem contact met ons op