Voetstap stickers als vloermarkering

Voetstap stickers van Stickerkoning

Voetstappen op de vloer in leuke prints en opvallende kleuren, je bent ze vast wel eens tegengekomen. Ze zijn ideaal als vloermarkering om je de weg te wijzen. De voetstap stickers zijn ook erg populair als Corona sticker. Met name in winkels en binnensteden worden voetstap stickers veel gebruikt om de looproute of gepaste afstand aan te geven. En wat dacht je van voetstap stickers voor horecagelegenheden? Zeker nu de terrassen weer geopend zijn en binnenkort hopelijk ook restaurants haar deuren weer mogen openen, zijn voetstap stickers perfect om klanten te wijzen op de geldende maatregelen.

Voetstap stickers voor binnen en buiten

Voetstap stickers kunnen binnen worden toegepast in bijvoorbeeld supermarkten, restaurants of openbare gelegenheden als scholen en bibliotheken. Maar ook buiten zoals in winkelgebieden, op terrassen of busstations. Je kunt namelijk vloerstickers bestellen van verschillende materialen. Zodat jij verzekerd bent van een sticker die goed op de ondergrond plakt en lang mooi blijft. Alle voetstap stickers zijn voorzien van een speciale transparante laag, ook wel vloer laminaat genoemd. Hierdoor krijgen de stickers een antislip effect en hoef jij geen zorgen te maken over ongewenste valpartijen. Daarnaast zijn de stickers slijtvast, UV bestendig en watervast. Wil jij voetstap stickers voor buiten? Kies dan voor de straat-asfaltvinyl vloersticker. Deze vinyl sticker wordt gemaakt van speciaal mat vinyl wat zich goed hecht aan moeilijke oppervlaktes zoals asfalt en bestrating.

Een design op maat voor jouw voetstap stickers

Je kunst standaard voetstap stickers bestellen, maar een op maat gemaakt design is toch veel leuker? Wees creatief en maak er wat moois van wat past bij jouw bedrijf. Pas jouw huisstijl toe in het ontwerp van de sticker of verwerk er een leuk grapje in. Je kunt de stickers ook inzetten als promotie voor bepaalde producten of diensten. “Nog maar 3 stappen voor... “ om maar even een voorbeeld te noemen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat de voetstap stickers wel opvallen. Gebruik niet dezelfde kleur voor de stickers als de kleur van de ondergrond, maar kies voor een mooie contrastkleur.

Voetstap stickers bestellen bij Stickerkoning

Je bestelt eenvoudig jouw voetstap stickers bij Stickerkoning. Wij leveren stickers van de beste kwaliteit. Of je nu kiest voor een standaard design of ontwerp op maat. Bestel direct jouw stickers in onze webshop of vraag een offerte aan voor een op maat bestelling.

Ontvang je graag nog meer informatie over voetstap stickers of heb je een specifieke vraag? Geen probleem, wij helpen je graag. Neem gerust contact op met het team van Stickerkoning.

Neem contact met ons op