Waarschuwingsstickers in tijd van crisis

Waarschuwingsstickers in tijd van crisis - Stickerkoning

Waarschuwingsstickers gebruik je om mensen op een snelle en directe manier iets te vertellen. Je wilt ze waarschuwen voor gevaar, gebieden of juist verbieden om een handeling uit te voeren of bijvoorbeeld een vluchtweg te wijzen. Hiervoor gebruik je pictogrammen die iedereen direct herkent en snapt. In dit blog vertellen we je meer over de soorten waarschuwingsstickers en welke stickers in deze tijd van crisis extra handig zijn om te gebruiken.

Soorten waarschuwingsstickers

We maken waarschuwingsstickers volgens de kleurstellingen van de Europese richtlijnen op wit glanzend vinyl met een permanente plakkracht. De kleuren die voor pictogrammen gebruikt worden zijn wit met rood of blauw met rood voor een verbod (ronde sticker) of brandpreventie (vierkant), blauw met  wit of geheel wit voor een aanwijzing of gebod, geel met zwart voor een waarschuwing en groen met wit voor een reddingssticker (bijvoorbeeld een vluchtroute). Alle mogelijke opties hebben we voor je verzameld in het PDF pictogrammenoverzicht

Actuele pictogrammen

Heb je een winkel of andere zaak waar nog steeds bezoekers mogen komen. Of wil je jouw personeel attenderen op bepaalde geboden en voorschriften in deze tijd van crisis? De volgende waarschuwingsstickers helpen je hierbij:

stickerkoning

Laat jouw waarschuwingsstickers vandaag nog drukken

Bij Stickerkoning kies je voor top kwaliteit stickers die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden en UV bestendig zijn. Bestellen van pictogram stickers kan (nog) niet online, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op. Ook bij vragen of specifieke wensen helpen onze ervaren collega’s je met alle liefde verder. 

Neem contact met ons op