Windowshoppen? Verleid klanten met mooie etalage stickers.

Verhoog je omzet met een etalage sticker of raamsticker voor jouw winkel of horecagelegenheid.

Klanten fysiek ontvangen in je winkel of restaurant is vooralsnog helaas niet mogelijk. Wat kan dan wel? Naast horecagelegenheden mogen nu ook winkels zoals boekhandels, tuincentra, kleding- en schoenwinkels weer open voor click & collect. Dat biedt kansen! Laat niet alleen online, maar ook in je etalage zien welke producten je verkoopt. En niet onbelangrijk, hoe klanten je producten kunnen kopen totdat de winkels weer volledig open mogen. Breng je assortiment, aanbiedingen en het bestelproces visueel onder de aandacht met een etalage sticker of raamsticker en creëer interactie in je etalage.

Welke mogelijkheden zijn er voor etalage stickers?

Er zijn voldoende mogelijkheden voor stickers op je winkelruit, maar het leukste is natuurlijk een originele en gepersonaliseerde etalage sticker. Laten we starten bij het ontwerp. Ga je voor een kader en lijst je je producten letterlijk in of maak je gebruik van letter stickers voor een leuke oneliner die de aandacht trekt? En wat dacht je van het materiaal, want ook daar valt wat te kiezen. Wil je een makkelijke plakker zonder gedoe met lijmresten, dan zijn statische stickers een goede optie. Ga voor een sticker van wit vinyl of transparant vinyl als je de etalage sticker aan de buitenkant van het raam wilt plakken. Maak je geen zorgen over de leesbaarheid, want deze stickers kan je voorzien van een waterproof- en UV beschermlaag.

Waar let je op bij het maken van etalage stickers?

Een etalage moet aantrekkelijk zijn en het moet potentiële klanten verleiden een aankoop te doen. Dat kan op verschillende manieren, maar zorg er in ieder geval voor dat je sticker opvalt. Gebruik felle kleuren, maak duidelijk welke kortingen of aanbiedingen er gelden en zorg ervoor dat de etalage sticker je producten duidelijk naar voren laat komen. Ontwerp etalage stickers die passen bij jouw huisstijl. Maak je ook gebruik van tekst? Kies dan voor een kleur, lettertype- en grootte dat goed leesbaar is. Ook van een afstandje. En natuurlijk waar en hoe klanten de mooie items uit je etalage in huis kunnen halen. Via je website, social media, e-mail, WhatsApp of telefonisch? Verwerk je website, Instagram account of telefoonnummer in je ontwerp of maak daar een aparte raamsticker voor met een opvallende call-to-action, om potentiële klanten te overtuigen jouw product of dienst aan te schaffen.

Wat zijn de voordelen van etalage stickers?

  • Prijs op een unieke manier jouw producten of diensten aan
  • Trek de aandacht van ‘toevallige voorbijgangers’
  • Ontwerp jouw etalage sticker op maat met elke gewenste kleur, vorm en maat
  • Voor zowel buiten- als binnengebruik
  • Binnen of buiten plakken, altijd goed leesbaar
  • Er is een etalage sticker voor elk budget

Maak jij van jouw winkel of horecagelegenheid ook een pareltje in de winkelstraat met behulp van een etalage sticker? Lever het vectorbestand van jouw sticker ontwerp bij ons aan of maak gebruik van onze handige ontwerptool. Wil je eerst graag een voorbeeld zien voordat je je bestelling plaats, dat kan altijd door een sample aan te vragen. Mocht je er niet uitkomen of heb je nog wat vragen, wij helpen je graag bij Stickerkoning.

Neem contact met ons op