Woning verkocht? Daar hoort een verkocht sticker bij!

Gepersonaliseerde te koop of verkocht stickers voor elke woning.

De woningmarkt is booming en het gaat goed met de makelaarskantoren, die de ene na de andere woning verkopen. En dat laat je natuurlijk graag zien. Je maakt zelf misschien veel gebruik van de welbekende makelaarsborden, maar heb je ook al eens aan een verkocht sticker gedacht?

De verkocht sticker is makkelijk en voor elke ondergrond geschikt.

Met de razendsnelle aankoop en verkoop van woningen in deze tijd, heb je nogal wat borden nodig. Je laat natuurlijk graag zien welke woningen je in je portfolio hebt, niet alleen op je website maar ook in het straatbeeld. Bespaar jezelf het gesleep met borden en kies voor een verkocht sticker. Je kunt natuurlijk ook stickers bestellen om te laten zien dat woningen te koop, te huur, aangekocht en verkocht onder voorbehoud zijn. En handig voor woningen waar het niet mogelijk is om een bord te plaatsen. Voor woningen zonder tuin of waar bewoners liever geen bord in de tuin willen, zijn raamstickers heel geschikt. Of kies voor muurstickers als je de sticker op een stenen ondergrond een mooie plek wilt geven. Om er zeker van te zijn dat je verkocht sticker ook op een licht ruwe ondergrond goed blijft plakken, is de high tack vinyl sticker de beste optie. Deze sticker heeft een extra sterke lijmlaag en is weerbestendig. 

Alle voordelen van de verkocht sticker op een rijtje:

  1. Profileer je makelaarskantoor met een opvallende sticker.
  2. Laat met verkocht stickers je successen zien.
  3. Geen gedoe met het plaatsen en weghalen van makelaarsborden.
  4. Makkelijk door de bewoners zelf te plaatsen en te verwijderen.
  5. Te koop, te huur of verkocht stickers op maat in jouw huisstijl.
  6. In alle formaten, vormen en kleuren mogelijk.
  7. Geschikt voor verschillende ondergronden.

Hoe bestel je jouw gepersonaliseerde verkocht stickers?

Als jij nu denkt “verkocht stickers, die moet ik ook hebben” dan zit je hier goed. Stickerkoning helpt je bij het samenstellen en bestellen van je stickers in een paar simpele stappen. Upload het vectorbestand of maak gebruik van de online ontwerpmodule, waar je zelf met afbeeldingen en tekst aan de slag kunt. Je hebt je bestelling vaak al binnen 6 dagen in huis. Zo kan je in de tussentijd nog wat woningen verkopen, die je daarna van een mooie verkocht sticker kunt voorzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team van Stickerkoning staat voor je klaar.

Neem contact met ons op