• Glow in the dark stickers - Stickerkoning

Glow in the dark stickers

Wij staan voor je klaar

Glow in the dark stickers absorberen licht en geven dit af in het donker. Hoe langer en feller de lichtbron heeft geschenen, hoe feller en langer de stickers blijven gloeien. Heel leuk om de kinderkamer mee te versieren of extra sfeer te geven aan een donkere kamer. Glow in the dark stickers worden ook vaak gebruikt in de vorm van pictogramstickers voor bijvoorbeeld nooduitgangen of om stoelnummers aan te geven in een (pop up) theater/bioscoop.

Voordelen van een glow in the dark sticker

  • Absorberen licht en geven dit af in het donker
  • Gloeit na volledig opladen meer dan 8 uur
  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Je kunt full color geprintte glow in the dark stickers rechtstreeks via onze website bestellen via het blauwe blok hier onder, voor zeefdruk stickers of andere wensen maken we graag een vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte op.

Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Hoe werken glow in the dark stickers?

Als je wat meer weet over hoe lichtgevende (muur)stickers werken kun je er ook voor zorgen dat ze nog mooier en langer gloeien. Het Glow in the dark effect van lichtgevende stickers wordt ook wel fosforescentie of fluorescentie genoemd. Deze stof, in de vorm van poeder, wordt toegevoegd aan glow in the dark stickers. Hoe meer van deze stof, hoe langer de stickers licht zullen geven. De stickers absorberen licht gedurende de dag, en laten dit langzaam vrij als het donker is. Zorg dus dat de lichtgevende stickers overdag op een lichte plek hangen. Zo heb je er ’s nachts langer plezier van. Overigens zijn lichtgevende muurstickers niet de enige optie. Je plakt glow in the dark stickers op vele verschillende ondergronden, zoals glas maar ook op kleding. Lees meer over de diverse toepassingen voor glow in the dark stickers.

Glow in the dark stickers laten drukken

Via Stickerkoning.nl kies je voor lichtgevende stickers in standaard vormen of je kiest voor een eigen ontwerp in een vrije vorm. Het formaat geef je zelf tot op de millimeter nauwkeurig aan.

Vragen?

Wil je glow in the dark stickers bestellen maar heb je nog vragen? Wij helpen je graag. Mail ons via verkoop@stickerkoning.nl of bel op 040 2 417 417 voor een advies op maat.