• Magneet01

Magneetstickers

Wij staan voor je klaar

Magneetstickers hebben geen lijmlaag, maar hechten zich door de magnetische lading. Je komt magneetstickers op diverse plekken tegen: in winkels, op auto's, op koelkasten, enzovoorts.

Voordelen van een magneetsticker

  • Hecht zich aan een stalen of ijzeren vlakke ondergrond
  • Makkelijk aan te brengen en net zo snel weer er af te halen
  • Geen beschadigingen, lijmresten of lak verkleuring
  • UV-bestendig voor minimaal 3 jaar

Let op! Voor magneetstickers op auto's adviseren wij om altijd de dikkere variant (0,85mm) te nemen. Lees hier meer info over het gebruik van magneetstickers op voertuigen.

Je kunt hieronder verschillende soorten magneetstickers bestellen door op de blokken te klikken, of je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Wij denken graag met je mee

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Wij leveren aan bedrijven en particulieren
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd

040 2 417 417

Zodra je magneetstickers verwijdert, merk je het gemak van deze stickers. Doordat ze geen lijm bevatten, laten ze ook geen lijmresten achter. Magneetstickers zijn op alle metalen ondergronden te plakken, zowel binnen als buiten. Het handige aan magneetstickers is dat ze meerdere keren te gebruiken zijn.

Bij het bevestigen van magneetstickers op een voertuig is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat het voertuig droog en stofvrij is en dat je de magneetsticker niet op sierlijsten of profielvouwen plakt. Dit laatste is om te voorkomen dat er wind tussen komt en je de kans loopt om de magneetstickers kwijt te raken. Plak de magneetplaten ook nooit op een pas gespoten, geverfde of gepolijste ondergrond, maar laat de lak altijd eerst volledig uitharden.

Het beste is om de magneetsticker voor het juiste vlak te houden en dan los te laten. Zit de sticker niet op de juiste plek? Ga vooral niet schuiven met de magneetsticker, om krassen te voorkomen. Is het hoognodig tijd om de magneetsticker schoon te maken? Gebruik dan altijd een mild afwasmiddel en vergeet niet om ook onder de magneetplaat schoon te maken, zowel de ondergrond als de magneetplaat zelf. Viezigheid vermindert namelijk de hechtkracht van een magneetsticker.

Haal de magneetstickers dagelijks van je voertuig. Bij hogere temperaturen of meerdaags gebruik bestaat namelijk de mogelijkheid dat een magneetplaat zich aan de lak van het voertuig hecht, waarvan lakschade een gevolg kan zijn.

Om beschadiging van magneetstickers te voorkomen bewaar je ze het beste tegen een vlakke ondergrond, bijvoorbeeld tegen een ijzeren wand. Laat ze niet los liggen en rol ze liever ook niet op. Wil je ze toch oprollen? Zorg dan dat je de magneetsticker niet smaller dan Ø10 cm oprolt en met de magnetische zijde naar binnen.