Over Stickerkoning

In 1986 is Ron Vermeulen gestart met zijn eigen bedrijf, Stickerkoning. Inmiddels is Stickerkoning gegroeid tot een nationaal begrip in de markt van de zelfklevende producten. Jaarlijks vinden veel orders hun weg naar opdrachtgevers door heel Nederland, België en vele andere landen. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Stickerkoning produceert geheel zelfstandig allerlei vormen van stickers en relatiegeschenken.

Op de verkoopafdeling staan de verkoopsters voor je klaar om al je vragen over stickers en giveaways te beantwoorden. Ook als je nog niet helemaal weet wat je wilt, we denken graag met je mee. We e-mailen, als je dit wilt, direct een offerte op maat en spreken graag het proces met je door.

De DTP-medewerkers controleren de bestanden die je hebt aangeleverd voor de productie van jouw stickers of andere producten. Als het nodig is passen we kleine onderdelen aan. Vaak sturen we een digitale orderbevestiging met een digitaal voorbeeld van de stickers. Als het voorbeeld naar wens is bereiden we de bestanden voor de productie. Het ene deel gaat naar de zeefdrukkerij en het andere deel naar de full color printers, waaronder ook speciale vlakbedprinters.

In onze drukkerij werken grafisch geschoolde medewerkers die de oude ambacht gebruiken van het zeefdrukken. Hiermee kunnen we PMS kleuren drukken voor net die ene specifieke kleur. Ook goud, zilver en fluor kleuren zijn voor de zeefdrukkerij geen enkel probleem.

We hebben inmiddels een machinepark van 23 full color printers die gezamenlijk meer dan 50 meter vinyl, papier of magneetfolie per uur kunnen beprinten. Daarnaast hebben we 3 vlakbedprinters die vlakke ondergronden kunnen beprinten tot maximaal 5 cm dikte.

Op de afdeling nabewerking staan plotters, snijmachines, wikkelaars en bundelaars klaar om alle stickers in handzame producten te verwerken.

Dan is er als laatste de administratie. Hier is de laatste controle, de producten worden netjes ingepakt, een factuur gemaakt, de administratie bijgehouden en de verzendingen geregeld. De verzending gaat via DHL, PostNL of UPS, dit hangt af van jouw keuze bij het bestellen.

Samengevat is Stickerkoning jouw betrouwbare partner voor alle stickers en relatiegeschenken.

Neem contact met ons op